Jóval többért tesztel a kormány, mint ami miatt Karácsonyt támadták - FFF 36. rész

Jóval többért tesztel a kormány, mint ami miatt Karácsonyt támadták - FFF 36. rész

A vámpírkormány drágállotta a Karácsony Gergely által beszerzett 24 ezres korona-tesztet. Ők most 30-45 ezer forintért tesztelnek.

Karácsony Gergely főpolgármester Facebookon osztotta meg felháborodását a kormány kétarcú és hazug kommunikációjáról.

Amikor az egész világ versenyben volt az aktív fertőzés kimutatására képes PCR-tesztekért, a Fővárosi...

Posted by Karácsony Gergely on Friday, July 31, 2020

Míg a Karácsony által vezetett főváros önkormányzata saját költéségén szerzett be teszteket még korábban, darabját 24 ezerért, addig a kormány csak "portyázott és fürkészett". Szijjártó luxusminiszter szinte le se szállt magángépével, utanként 3 millióért.

Karácsony már a járvány kezdetén kezébe vette a dolgokat. A tehetetlen kormány  helyett megoldást keresett, és talált is. A Fővárosban már akkor rendelkezésre állt koronavírus, amikor az egész világ hiány volt. Darabját mindössze 24 ezer forintért.

Mit tett erre válaszul a kormány? Hazugságokkal támadták a koronavírus ellen sikeresen küzdő főpolgármestert.

A Fidesz mindig megértő prominensei és a nem kevésbé empatikus propagandamédia azonnal nekünk estek, hogy túl drágán vásároltunk: volt baloldali összeesküvés, gyíkemberek meg minden, mint a búcsúban - írta Karácsony.

És hol tartunk most? Már kapható magyar gyártású teszt. Az állam alsó hangon 30 ezret kér érte, de hétvégi felárral és illetékekkel együtt 45 ezer is lehet.

Tehát a Karácsony Gergely által korábban beszerzett tesztek ára, és az államnak most fizetendő összeg között legalább 6, de akár 21 ezer forint is lehet a különbség.

Honnan ered ez a plusz költség? Vagy hová tűnik ez a pénz?

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.27

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

  • 2020.09.27

Bánki Erik (Fidesz) személyesen irányíthatta a választási csalást Mohácson

Lapunk birtokába került egy felvétel, amin látszik, hogy a fideszes Bánki Erik személyesen intézkedik a mohácsi időközi polgármester választás helyszínén, ahol információink szerint két nap alatt a második választási csalást követi el a Fidesz.

  • 2020.09.27

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

Profi biztonsági kamerákat szereltek fel a második kerületi luxusvilla bejáratához, ahol Rogán Antal propagandaminiszter lakik. A forgatható kamerák az utcát is figyelni tudják.