Jogerős: A Fidesz-propaganda hazudott László Imréről

Jogerős: A Fidesz-propaganda hazudott László Imréről

A fideszes lakájmédia által koholt vádak az elejétől a végéig hazugságok voltak.

Minden létező eszközt bevetett a Fidesz László Imre ellen a tavaly októberi választási kampányban. Attól sem riadtak vissza, hogy a nap minden percében hazugságokat terjesszenek róla. Az újbudai emberek azonban átláttak a szitán és nagy többséggel választották meg polgármesternek a DK-s politikust.

Másodfokon is buktak.

Már a kampányban pert indított a kormánypárti szennyportálok ellen László Imre. A Pestisrácok ellen első fokon is megnyerte a part. De a propagandisták mondvacsinált indokokkal tagadták meg a helyreigazítás közzétételét. Most azonban másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla is kimondta, hogy:

"A fideszes lakájmédia által koholt vádak az elejétől a végéig hazugságok voltak, és kötelezte a Pesti Srácok álhírportál kiadóját a perköltségek megfizetésére és a helyreigazítás közzétételére."

Az ítélet ellen fellebbezésnek helye nincs.

Már a saját híveik sem hisznek a kormánypropaganda hazugságainak. Ideje lenne szögre akasztaniuk a tollat!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.