Jobbik: vírusügyben lassan, üzleti ügyekben gyorsan lép a kormány

Jobbik: vírusügyben lassan, üzleti ügyekben gyorsan lép a kormány

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke szerint Orbán Viktor és a Fidesz egész héten hazudott és becsapta a magyar embereket.  

Azt állították, hogy korlátlan ideig tartó teljhatalom kell Orbán Viktornak, különben nem tudják meghosszabbítani a koronavírus elleni küzdelemhez szükséges rendeleteket - fogalmazott. Hozzátette: csütörtökön a kormány és az országos tisztifőorvos már a koronavírus-törvény parlamenti elfogadása előtt meg tudott hozni minden szükséges intézkedést, ami azt mutatja, hogy ezek a lépések megtehetőek a "teljhatalomtörvény" nélkül is.

Szilágyi György szerint csütörtökön az is bebizonyosodott, hogy ebben a válságos helyzetben, amikor életek múlnak a kormány intézkedésein, "nem az emberek védelme, nem Magyarország védelme, hanem a politikai haszonszerzés, csak a hatalom érdekli" a kabinetet.

Az az ember, aki politikai haszonszerzésre használ ki egy ilyen súlyos állapotot, nem méltó arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen - jelentette ki Orbán Viktorról, hozzátéve, mindeközben a kormány két alatt végigvitt egy "piszkos üzletet", a Mátrai Erőmű megvásárlását.

Szilágyi György hangsúlyozta: minden védelmi intézkedést pártolnak, de nem támogatják, hogy "Orbán Viktor királyi magasságokba emelkedve teljhatalmat kapjon az ország felett".

MTI

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.