Jobbik: harapófogóban van a magyar vidék

Jobbik: harapófogóban van a magyar vidék

A kormány okozta, hogy harapófogóban van a magyar agrárium és a vidék - hangoztatta online sajtótájékoztatóján Magyar Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Arról beszélt: sem a piacok kiesését okozó koronavírus-járvány, sem a történelmi mértékű aszály nem a kormány felelőssége, a helyzet kezelése viszont igen.

Vádolom a kormányt azzal, hogy rengeteg magyar gazdálkodó életét nehezítette meg - fogalmazott Magyar Zoltán, szintén hiányolva a fagyvédő öntözési rendszerek kialakítását.

Elhibázottnak nevezte a kormányzat lépéseit azon termékekkel kapcsolatban, amelyeknek jellemzően egy-egy ország a felvevőpiaca, a németországi meggy- vagy az olaszországi juhexportot említve.

Az ellenzéki politikus bírálta, hogy az elmúlt tíz évben nem fejlesztették a hazai öntözési rendszereket, így a Kárpát-medencébe érkező víz és a csapadék nagy részét nem hasznosítják.

Követeli a Jobbik, hogy a magyar kormány azonnali lépéseket tegyen, a bajba került magyar családokat segítse ki. Ne a főhercegi birtokméreteket támogassuk közpénzből, hanem valóban a helyben élő magyar családi gazdálkodókat - szólított fel a jobbikos politikus.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.