Hende szerint jó gombot nyomtak a fideszcsicskák

Hende szerint jó gombot nyomtak a fideszcsicskák

Orbán szakbizottsági csicskái lehetővé tették, hogy hétfőn megszavazhassák a Felhatalmazási törvényt, aminek nevében a Fidesz újságírókat zárathat börtönbe és mindenhatósággal ruházhatja fel a miniszterelnököt.

A szakmai alkalmatlansága és általános ostobasága miatt honvédelmi miniszterként korábban megbukott Hende Csaba jelenleg fideszes országgyűlési képviselőként a törvényalkotási bizottság elnöke. Természetesen ehhez sem ért, így e pozíciójában is szánalmasan gyenge teljesítményt nyújt.

Ennek ellenére (vagy épp ezért) rábízták a Felhatalmazási törvényként hírhedté vált jogszabály előkészítését, amit ő Orbán jó csicskájaként fegyelmezetten át is vert a szakbizottságon. Persze most is csak a fideszesek támogatták az előterjesztést, de ebben nincs is semmi meglepő. Orbán Viktor sameszai így lehetővé tették, hogy hétfőn megszavazhassák az ellenzék által múlt pénteken leszavazott, a felcsúti miniszterelnöknek határozatlan időre diktátori jogokat biztosító jogszabályt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.03

Müller: a tömeges megbetegedés nehezen elkerülhető

Továbbra is kerülni kell a vírus átadásának lehetőségét, ezért maradjunk otthon és vigyázzunk a sérülékeny csoportokra - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs tájékoztatóján.

  • 2020.04.03

A Párbeszéd válságkezelő alapjövedelem bevezetését javasolja

Tordai Bence szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek nem a gazdaságot, hanem az embereket kellene megmentenie.

  • 2020.04.03

DK: azonnal fizessék ki az egészségügyi dolgozóknak megígért pluszjuttatást!

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy azonnal fizesse ki az egészségügyi dolgozóknak megígért ötszázezer forintos pluszjuttatást.