Hálával tartozunk a koronavírus ellen küzdő ápolóknak, orvosoknak!

Hálával tartozunk a koronavírus ellen küzdő ápolóknak, orvosoknak!

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet üzent a koronavírussal fertőzötteket ápolóknak: Tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. Ti megcsináljátok.

Megható üzenetet tett közzé Facebook-oldalán a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet. Szívbemarkoló szolidaritás alakult ki hazánk egészségügyi dolgozói közt.  

Az intenzív osztály mondott köszönetet koronavírussal fertőzötteket gyógyító orvosoknak, ápolóknak példaértékű kitartásukért. 

Mint írják, tudják, milyen egy intenzív osztályon, súlyos betegséggel küzdő ember ágya mellett állni. Azt azonban el sem tudják képzelni milyen lehet a koronavírussal fertőzötteket gyógyító orvosoknak, ápolóknak.

Kávét, csokit, gyümölcsöt, bármit szerettek volna küldeni hősies kollégáiknak. A dél-pesti egyesített kórház ápolási igazgatóját azonban annyira meghatotta felajánlásuk, hogy csak annyit tudott mondani, már az is elég, hogy ez valakinek az eszébe jutott. 

A kardiológiai intézet dolgozói hozzátették:

Büszkék vagyunk Rátok, és az intenzív osztályunkról üzenjünk: tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. Ti megcsináljátok. Mi nagyon szurkolunk nektek, akik láthatatlanul harcoltok értünk. Köszönjük, hogy vagytok!

Végül arra kérnek mindenkit, csatlakozzon hozzájuk. Üzenjenek azoknak, akik most is ott vannak és helyt állnak!

(Kiemelt kép: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.05

Gyurcsány: Orbán a kicsinyes bosszú embere!

Nagyszerű dolgokat kellene most tenni, hogy együtt és egyben maradjunk, de neki most is csak a bosszú jár a fejében - írta a volt miniszterelnök a közösségi oldalán.

  • 2020.04.05

A DK így védené a munkahelyeket és munkavállalókat

A Demokratikus Koalíció szerint mindent el kell követni a munkahelyek védelméért, mert sokkal könnyebb ma megvédeni egy munkahelyet, mint holnap létrehozni egy teljesen újat - mondta online sajtótájékoztatóján Dávid Ferenc.

  • 2020.04.05

Jobbik: sarcolás helyett támogatni kell az önkormányzatokat

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy sarcolás helyett támogassa az önkormányzatokat, amelyek oroszlánrészt vállalnak a koronavírus-járvány elleni védekezésben - mondta a párt alelnöke vasárnapi online sajtótájékoztatóján.