Gyurcsány: Orbán a kicsinyes bosszú embere!

Gyurcsány: Orbán a kicsinyes bosszú embere!

Nagyszerű dolgokat kellene most tenni, hogy együtt és egyben maradjunk, de neki most is csak a bosszú jár a fejében - írta a volt miniszterelnök a közösségi oldalán.

Igen kemény szavakkal illette Gyurcsány Ferenc volt kormányfő a jelenleg uralkodó Orbán Viktor felcsúti miniszterelnököt, a Facebookra kitett bejegyzés legerősebb része kétségkívül ez:

Itt áll előttünk egy kicsinyes gazember. Politikust játszik. Államférfiúi szerepben tetszeleg. Közben csak egy görcsrángatta útonálló.

Gyurcsány szerint az, hogy a felcsúti csodacsatár egy brutális megszorítócsomaggal 34 milliárdot venne el az önkormányzatoktól, kicsinyes bosszú. Ezzel bünteti meg Orbán azokat a városokat, ahol nem a Fidesz nyert az októberi választásokon. Nyilván elsősorban a budapestiek vannak a bögyében Orbánnak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.