Gyurcsány Ferenc rövid videóban leplezte le Orbánék galádságait

Gyurcsány Ferenc rövid videóban leplezte le Orbánék galádságait

A DK elnöke egy összevágott videóval mutat rá arra, hogy a Csicskakormány összevissza beszél a járványkezelésben.

Bátor videót tett közzé Gyurcsány Ferenc, amelyben olyan témákat is feszeget, amelyeket már a Fidesz-brancs a "rémhírek" kategóriába sorolna. Ezen a felvételen azonban a pártelnök megmutatja, hogy miket mondtak korábban a kormány emberei és ezzel szemben miket állítanak jelenleg szöges ellentétben a régebbi infókkal.

  • Március 20-án például azt mondta Orbán a Kossuth Rádióban, hogy milliószám vannak maszkjaink, gyártunk is ilyeneket.
  • Április 7-én azt állította a miniszterelnök, hogy ma nem tudja garantálni azt, hogy lesz annyi maszk, amit patikai forgalomban meg tudnak vásárolni.

Ilyen és ehhez hasonló ellentmondásokra hívja fel a figyelmet a DK elnöke.

Az utca emberének a maszkviselése nem fogja megállítani a járvány terjedését - mondta Müller Cecília, majd Orbán később megkért mindenkit, hogy viseljen maszkot.

A tömeges teszteléssel kapcsolatban is hasonló ellentmondások vannak, vagy éppen az iskolabezárásokról, amit Orbán ugyanazon a napon jelentett be, mint amelyik nap reggelén még a bezárás ellen kardoskodott.

Gyurcsány Ferenc szerint a király meztelen, és egyelőre a vírusválság megverte a kormányzóképességbe vetett mítoszt és hitet.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.