Gyurcsány: Egyetlen nap alatt 50 ezren írták alá petíciónkat az érettségi elhalasztásáért

Gyurcsány: Egyetlen nap alatt 50 ezren írták alá petíciónkat az érettségi elhalasztásáért

A DK érettségi elhalasztását követelő petícióját immár több mint 50 ezren aláírták. Ez szirénaszó a kormánynak!

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Demokratikus Koalíció petíciót indított annak érdekében, hogy ne a járvány tetőzésének idején tartsák az érettségit. 

A párt elnöke a kezdeményezés elindításakor kijelentette: egészen elképesztő, hogy a járvány csúcsidőszakában akarják megtartani az érettségit. Járvány közepén nincs helye érettséginek!

Gyurcsány Ferenc most arról számolt be, egy nap alatt 50 ezren csatlakoztatok a petícióhoz, hogy halasszák el május 4-ről az érettségit.

Hozzátette: Egy sor külföldi példa mutatja, hogy ez lenne a helyes megoldás. Franciaországban halasztanak. Spanyolországban halasztanak. Lengyelországban, Észtországban és még Bulgáriában is halasztanak. Rajtunk van a sor, nekünk is halasztani kell!

Gyurcsány: A kormánynak itt lenne az ideje meghallani 50 ezer ember hangját. Nem lehet játszani gyerekek, tanárok szülők egészségével!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.