Gyász: megvan a járvány első magyar áldozata

Gyász: megvan a járvány első magyar áldozata

Halálos áldozata van a koronavírus-járványnak Magyarországon - jelentette be Szaniszló Sándor, a 18. kerület DK-s polgármestere. 

Meghalt egy koronavírusos beteg a Szent László kórházban – jelentette be Szaniszló Sándor polgármester. Azért ő, mert az elhunyt 18. kerületi lakos volt.

A HVG információi szerint egy 75 éves emberről van szó, aki tüdőgyulladásban halt meg, de koronavírust állapítottak meg nála, és ez a beteg eddig nem szerepelt a hírekben.

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.