Fideszes gyűlöletkampány: Leköptek egy szociális dolgozót

Fideszes gyűlöletkampány: Leköptek egy szociális dolgozót

A Fidesz-kormány hetek óta szítja a gyűlöletet az idősotthonok és azok dolgozói iránt. Az ellenzék és első sorban Karácsony Gergely, főpolgármester volt a célpont. Az indulatok viszont nem ismernek határokat.

Amikor a Pesti Úti Idősek Otthonában megjelent a koronavírus, Orbánék úgy döntöttek, hogy politikai tőkét kovácsolnak a beteg öregek tragédiájából.

A rágalomhadjárat elsődleges célpontja Karácsony Gergely.

A kormány bosszús, amiért Karácsony ősszel kiütötte a főpolgármesteri pozícióból a Fidesz bábját, Tarlóst. Talán nem kellett volna akkora csicskának lenni, akkor nem szavazták volna le a budapestiek.

Mivel az otthon a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában van, megpróbálták az egészet az ellenzéki városvezetésre kenni. Tették mindezt úgy, hogy közben a kormány a hibás, mivel nem tesztelte és továbbra sem teszteli megfelelő számban az időseket. Karácsony Gergely végül hivatalos dokumentumokkal cáfolta a Fidesz hazugságait.

Ennek ellenére a gyűlölet magja megérett a kormánypropagandát szajkózó hazugsággyáraknak áldozatul esett átlagemberekben. A Fidesz által megtévesztettek nem csak a főpolgármestert, nem csak a városvezetést és az ellenzéket, hanem az időseket ellátó szociális dolgozókat is ellenséges szemmel nézik.

Karácsony Gergely mai videóüzenetében mesélt róla, hogy milyen incidensek érik az idősotthonokban dolgozókat.

"Az egyik szociális munkás fölállt és otthagyta a munkahelyét, mert egy boltban leköpték amiatt, hogy egy fővárosi fenntartású idősotthonban dolgozik."

Orbánék valószínűleg nem nagyon bánják, sőt ez nagyon is megfelel nekik. Legalább nem annyira figyel a nép az olyan húzásaikra, mint a Gödön található, hatalmas Samsung-gyár adóinak lenyúlása.

Ki emlékszik már arra, hogy miről szólt volna a Nemzeti Konzultációnak csúfolt fideszes hazugságkampány legújabb felvonása? Senki, valószínűleg már azok sem, akik kitalálták. Elvitte a koronavírus.

Orbánnak és csicskásainak azonban teljesen mindegy, kit gyűlöl a nép, amíg gyűlölnek valakit és nem figyelnek. Csak az számít a Fidesz-kormánynak, hogy az embereket állandóan háborús pánikhangulatban tartsák. Most éppen a szociális munkások ellen heccelnek.

Az a céljuk, hogy mindig legyen egy kijelölt ellenség, akiket lehet okolni a kormány hibáiért. Ne dőljünk be az uszításnak!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.