Fidesz: Az élet újraindítása miatt fontos Semjén milliárdos vadászkiállítása

Fidesz: Az élet újraindítása miatt fontos Semjén milliárdos vadászkiállítása

A gyilkos urizálásra akkor is van pénz, amikor tömegek veszítik el a munkájukat, és önkormányzatok kerülnek a csőd szélére.

Folyamatosan emeli a kormány Semjén Zsolt vadászkiállítására költött pénz összegét. Először tavaly ősszel csaptak hozzá még két milliárdot, majd a koronavírus-járvány közepén döntöttek újabb plusz 1,67 milliárd átcsoportosításáról.

Egy megyeszékhely két éves költségvetése.

Így már 50 milliárd forint lesz a végszámla. Csak összehasonlításképpen, ez nagyjából egy átlagos magyarországi megyeszékhely két éves költségvetésének felel meg. Szabó Tímea és Vadai Ágnes is kérdésekkel fordult a kormányhoz. A képviselők azt szerették volna megtudni, hogy miért nem a járvány elleni védekezésre költik ezt a pénzt. A választ Schanda Tamás államtitkár adta meg:

Az élet újraindulása szempontjából fontos a világszínvonalú nemzetközi rendezvények megtartása Magyarországon.

Tehát a Fidesznek az élet újraindítása szempontjából az önkormányzatok életképessége nem fontos, ahogy azoknak a tömegeknek a megélhetése sem, akik elveszítik a munkájukat. Csak a rongyrázó urizálás a fontos. Ez a vámpírkormányzás!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Varju László: A kormány hazudott a válságkezelésről

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány hazudott a válságkezelésről, és az állami bértámogatás visszatartásával magyar munkahelyek újabb ezreit szünteti meg - mondta el online tájékoztatóján Varju László.

  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.