Fekete-Győr megmutatta Orbánnak, honnan tudna 1349 milliárdot szerezni

Fekete-Győr megmutatta Orbánnak, honnan tudna 1349 milliárdot szerezni

A Momentum elnöke összeszedett néhány beruházást, melytől elvonva a pénzt, a magyar emberek több mint ezer milliárd forinthoz jutnának a járvány elleni küzdelemhez. 

Fekete-Győr András Facebook-oldalán emlékeztetett, hogy Orbán Viktor a napokban újabb megszorító csomagot jelentett be, mintegy 1345 milliárd forint értékben.

Orbán megszorításainak legnagyobb károsultjai az Orbán-rendszer által fenyegetett és kifosztott, a helyi közösségek életét szervező és védelmező önkormányzatok - tette hozzá a Momentum elnöke. 

Az ellenzéki pártnak azonban sokkal jobb ötletei vannak a forrásszerzéshez. Ott van például a Budapest-Belgrád vasútvonal, ami 590 milliárd forintba kerülne. Vagy az Atlétikai Stadion, ami 170 milliárdos kiadás.

Momentum: Függesszék fel a Budapest-Belgrád vasútvonal építését! Az erre szánt összeget a járvány okozta károk enyhítésére fordítsák! 

Buzinkay György, a Momentum Mozgalom elnökségi tagja a Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán közleményében úgy fogalmazott:

ez a beruházás önmagában felesleges, és különösen a vírusjárvány sújtotta egészségügyi és gazdasági válságban egyáltalán nem időszerű, sőt, kifejezetten káros Magyarországra nézve!

Különösen felháborító, hogy ezzel a beruházással nem csak Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor strómanjának zsebét tömi a kormány, hanem Kína zsebét is - tette hozzá.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.