Elhalasztják a pénzszórást a katolikus konferenciára

Elhalasztják a pénzszórást a katolikus konferenciára

Milliárdokat ölt bele a kormány, de kiderült, hogy halasztani kell a rendezvényt.

A Budapesten idén szeptember 13. és 20. között kitűzött 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak (NEK) az új koronavírus-járvány miatti 2021-re történő elhalasztását jelentette be Matteo Bruni szentszéki szóvivő csütörtökön.

A tervek szerint az új Puskás Stadionban tartották volna a kongresszust, a magyar kormány eddig több mint 30 milliárd forintot fordított rá.

Magyarul: a világ egyik leggazdagabb szervezete, a katolikus egyház rendezvényére milliárdokat szánt a Fidesz a koronavírus-járvány kellős közepén, és az nem azért marad el, mert Orbán úgy döntött, hogy jobb helye lenne annak a pénznek.

Hogy is lehetne jobb helye, mikor Orbán és Semjén egyik legfőbb célja, hogy szócsőként tartsa maga mellett az egyházi méltóságokat? Ilyenkor is csak a propaganda terjesztésére tudnak gondolni, a magyarok érdeke elúszik a miseborban.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Varju László: A kormány hazudott a válságkezelésről

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány hazudott a válságkezelésről, és az állami bértámogatás visszatartásával magyar munkahelyek újabb ezreit szünteti meg - mondta el online tájékoztatóján Varju László.

  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.