Elengedték a kezét: kikérte Boldog István mentelmi jogát a főügyész

Elengedték a kezét: kikérte Boldog István mentelmi jogát a főügyész

Polt Péter legfőbb ügyész az Országgyűlés elnökénél kérte Boldog István, fideszes képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. EU-s pályázatok elcsalása miatt került gyanúba.

Boldog István lehet, hogy követheti volt kolléganőjét, F. Petrát a rácsok mögé, aki már hűvösre került!

Meglepő módon a kormánypárt ügyeiben gyakran félrenéző Polt Péter (Orbán kiskutyája) kérte a fideszes képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. Fura, mert Polttól azt szokhattuk meg, hogy inkább az ellenzéket támadja, merőben szokatlan lépés, hogy egy fideszest ne mossanak ki. Valószínűleg akkora a córesz, hogy azt már nem lehet bevédeni.

Még Hadházy Ákos hozta nyilvánosságra azt a korrupciós ügyet, aminek következtében a törökszentmiklósi Orbán-csicska börtönbe kerülhet.

Akkor még nem nevesítették Boldog Istvánt, de az ügy részleteiből már akkor is egyértelmű volt, hogy róla van szó. Hadházy akkor így fogalmazott.

Lényegében megzsarolta a választókerületének polgármestereit, hogy csak az kaphat európai uniós forrásokat [...], aki hajlandó az általa megnevezett, az általa preferált cégeknek munkát juttatni.
Maga az ügyészségi indítvány az alábbiak szerint írja le a fideszbűnöző tetteit.
"Az eljárás adatai szerint Boldog István országgyűlési képviselő a cselekményekben oly módon vett részt, hogy a hivatali helyzetével, befolyásával visszaélt, jogellenesen befolyásolta a pályázatok elbírálásának eredményeit, amiért vállalkozóktól jogtalan előnyt kapott."


Úgy látszik a felcsúti főnök elengedte Boldog István kezét. Azért ne sajnáljuk, biztosan kötöttek valami nem is olyan rossz alkut.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.