Dobrev Kláráék speciális maszkokat és védőfelszerelést vittek a Lászlóba

Dobrev Kláráék speciális maszkokat és védőfelszerelést vittek a Lászlóba

FFP3 típusú részecskeszűrős maszkokat vitt a DK-s politikusnő és csapata a Szent László Kórházba. Innivalóval és finomságokkal is kedveskedtek a kórház dolgozóinak.

Dobrev Klára szerda délután látogatta meg a Szent László kórházat. Annak ellenére, hogy az FFP3-as maszkból komoly hiány van, húsz darabot tudtak vásárolni belőle. Ezeket a kórház karanténjában dolgozó orvosoknak és ápolóknak adták. A későbbiekben igyekeznek még több ilyen maszkot beszerezni.

Amióta megjelent a vírus az országban, mást sem hallunk, minthogy nincs elég védőfelszerelés, nincs elég maszk. A kórházi dolgozóknak sem.

Nem csak maszkból van hiány. Magyarországon nincs elég koronavírus teszt sem!

Nem kerülhet még több kórházi dolgozó karanténba. Meg kell védenünk azokat, akik a frontvonalban küzdenek a koronavírus ellen!
A DK-sok vittek ezen kívül még sebészi maszkokat a karanténon kívül dolgozóknak. Vittek még gyümölcsleveket, kávét, teát, müzliszeleteket a feszített munkatempóval dolgozó orvosoknak, ápolóknak.

Dobrev Klára üzent nekik és minden más egészségügyi alkalmazottnak.

Azt szeretném, ha a magyar egészségügyben dolgozó orvosok és ápolók éreznék, hogy rendkívül hálásak vagyunk nekik. Hogy minden magyar ember hálás nekik.

Egy mondatára viszont mindenki másnak is érdemes odafigyelnie. Ez az, amire bárki képes, de sokat tehetünk vele a járvány ellen.

"A legjobb tanács, amit mindenkinek adhatunk, hogy maradjatok otthon, ha tehetitek."

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.03

Müller: a tömeges megbetegedés nehezen elkerülhető

Továbbra is kerülni kell a vírus átadásának lehetőségét, ezért maradjunk otthon és vigyázzunk a sérülékeny csoportokra - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs tájékoztatóján.

  • 2020.04.03

A Párbeszéd válságkezelő alapjövedelem bevezetését javasolja

Tordai Bence szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek nem a gazdaságot, hanem az embereket kellene megmentenie.

  • 2020.04.03

DK: azonnal fizessék ki az egészségügyi dolgozóknak megígért pluszjuttatást!

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy azonnal fizesse ki az egészségügyi dolgozóknak megígért ötszázezer forintos pluszjuttatást.