Dobrev Klára nem félt kimondani: nincs elég maszk Magyarországon!

Dobrev Klára nem félt kimondani: nincs elég maszk Magyarországon!

Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke személyesen látogatott el Gárdonyba, hogy a helyi idősek otthona lakóinak és dolgozóinak osszon védőmaszkot.

Ha már a kormány ezt nem teszi meg, meg kell tennie másnak. 

A Demokratikus Koalíció a napokban 17 ezer ilyen maszkot fog szétosztani az országban. Az akciót Facebookon élőben is lehet követni.

Mert, amikor tudunk, akkor segítenünk kell!

A DK helyi szervezetével több, mint ezer maszkot juttattak el a Gárdonyi Idősotthon számára. Dobrev Klára hozzátette, azért segítenek, mert tudják, azok, akik maszkot hordanak, nem csak saját magukat, hanem a környezetüket is védik.

Igen, maszkot kell hordani, bármit is mondanak Önöknek! Ha lehet, akkor minél többet.

A képviselőnő leszögezte, az a probléma, hogy nagyon kevés van hazánkban. 

A kezében egy zöld, sebészi maszkot tart, amellyel kapcsolatosan elmondta, csak egyszer használatos maszkok, azaz néhány óra után ki kell őket dobni. Az ő szavaival élve, a legnagyobb dráma az, hogy Magyarországon sokszor orvosaink is kénytelenek ilyen maszkokat több napon keresztül használni.

Dobrev Klára azt is kimondta, amit sokan még csak megemlíteni is félnek. Nincs elegendő maszk hazánkban!

És miért? Azért, mert a drágalátos kormányunk rohadtul elkésett a járványra való felkészüléssel. Azért, mert kapkod és ahelyett, hogy bevallaná, nincs elég maszk az országban, még napokkal ezelőtt is attól zengett a sajtó, hogy maszkot hordani felesleges.

Nagyon remélem, hogy a kormány végre észbe kap és nem csak mesél nekünk a maszkokról és védőfelszerelésekről, amelyek érkeznek, elvileg milliós számrendben az országba, hanem tényleg elkezdi őket azoknak osztani, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.

Dobrev azt is kifejtette, nagyon is tisztában van azzal, hogy nem egy ellenzéki párt feladata megoldani ezt a problémát, de magyar állampolgárként és emberként a DK-ban úgy vélik, amikor tudnak, segíteniük kell.

Itt az ideje, hogy a vámpír-kormány leálljon a hazugságokkal és cselekedjen. A magyarokért és Magyarországért!

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Varju László: A kormány hazudott a válságkezelésről

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány hazudott a válságkezelésről, és az állami bértámogatás visszatartásával magyar munkahelyek újabb ezreit szünteti meg - mondta el online tájékoztatóján Varju László.

  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.