DK: Milliárdokkal tömik ki Mészárost, míg a járvány elleni védekezésre alig jut valami

DK: Milliárdokkal tömik ki Mészárost, míg a járvány elleni védekezésre alig jut valami

A Demokratikus Koalíció nem hagyta szó nélkül, hogy a kormány milliárdokat adhat Mészáros Lőrinc balatoni kempingjében történő luxusberuházásokra.

A 24.hu cikke alapján a helyi fideszes polgármester 3,2 milliárd forint egyedi támogatásból fejlesztené Mészáros Lőrinc balatoni kempingjét. A kempingben vitorláskikötő és szálloda épül, de így mélygarázzsal és konferenciateremmel is gazdagodna. 

A Demokratikus Koalíció is reagált a hírre. A párt szerint szégyen, hogy míg a járvány elleni védekezésre alig költ a kormány, az egészségügy és gazdaság problémáit egy legyintéssel intézik el, vagy csak áttolják az önkormányzatokra, addig

Orbán kedvenc gázszerelője újabb sokmilliárdot kap ajándékba.

Mindent elárul erről a kormányról és a rendszerről, hogy a vírus ügyében hozott intézkedések megkésettek és kevesek. Ellenben a strómanoknak minden halogatás és gondolkodás nélkül jár a pénz. Hozzátették:

Az emberek élete nem játék, Orbán sem szórakozhat tovább senkivel büntetlenül!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.