DK: a kiperelt szerződések töredékét adta ki a felcsúti fociakadémia

DK: a kiperelt szerződések töredékét adta ki a felcsúti fociakadémia

A kiperelt számlák és szerződések töredékét adta ki a felcsúti fociakadémia, a Demokratikus Koalíció minden adatot nyilvánosságra fog hozni - közölte a DK.

Egy budaörsi végrehajtóirodának kedden kellett kiadni a DK által korábban kiperelt szerződéseket és számlákat, amelyek azt tartalmazzák, mire költötte a felcsúti fociakadémia a TAO-pénzeket. A számláknak azonban csupán töredékét adták ma ki, ezek is javarészt élelmiszerről és gyógyszerről lettek kiállítva és korántsem fedik le azt a huszonötmilliárd forintot, amit az akadémia elköltött és el kellene számolnia vele.

Demokratikus Koalíció minden adatot nyilvánosságra fog hozni, és megszerzi azokat a szerződéseket és számlákat is, amit egyelőre próbálnak Felcsúton elrejteni. Mi, európai magyarok nem hagyjuk, hogy eltitkolják, mire költötték el az adófizetők pénzét, és ha ez meggyorsítja a folyamatot, szívesen ellátogatunk ismét Felcsútra is, hogy megnézhessük a rejtélyes iratokat.

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja

Varju László, a DK országgyűlési képviselője, a Költségvetési Bizottság elnöke

MTI

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.