Családbarát kormány: Varga Judit anyósa lehet az OBH elnökhelyettese

Családbarát kormány: Varga Judit anyósa lehet az OBH elnökhelyettese

Erőss Monikát, Varga Judit igazságügyi miniszter anyósát nevezheti ki Áder János az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettesévé.

Varga Judit fideszes karrierje is csodás gyorsasággal ívelt felfelé. Nem sokkal több, mint egy év alatt a fideszes EP-képviselők tanácsadójából igazságügyi miniszter lett. A másik kötődése Brüsszelhez, hogy az ottani FC Saint-Michel női focicsapatban játszott. Ezek után nem csoda, hogy Orbán kiemelte a többi Fidesz-csicska közül.

Most a család is profitál Varga Judit pártkarrierjéből. Anyósa sem marad zsíros pozíció nélkül.

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke Senyei György a köztársasági elnökhöz felterjesztette a helyetteseire vonatkozó kinevezési javaslatokat. Csicska János pedig bizonyára tudja már, hogy mit kell döntenie Erőss Monika ügyében.

Erőss Monika esetleges OBH elnökhelyettesi kinevezése azért lehet aggályos, mert Varga Judit igazságügyi miniszter anyósa. Így szoros családi kapcsolat fűzné össze a végrehajtói hatalom és a bírói hatalom két fontos pozíciójában ülő embert.

Varga Judit egy darabig a Áder János angoltanításával próbálkozott, bár nem sok sikerrel. Az elnök biztos nem lesz hálátlan.

A kinevezés még nem biztos, de ilyen családi háttérrel jó esélyei vannak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.