Bayer Zsolt felesége a Magyar Vámpír

Bayer Zsolt felesége a Magyar Vámpír

A magyar emberek vérével üzletel és kaszál nagyot Bayer Zsolt felesége, aki beperelte a gyanús ügyeit megíró újságot, persze el is vesztette.

A Bayerné dr. Matusovits Andrea által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) újabb három évre eladta a nemzeti vérkészlet fontos részét. Nem írtak ki pályázatot, nem versenyeztettek újra, és persze a szerződést sem adják ki. Az ügylet látható részéből az utolsó magyar szereplő is eltűnt, a cégek viszont számításaink szerint jócskán a világpiaci ár alatt jutnak az értékes anyaghoz - írja a Válasz Online.

A haszon elég magasnak tűnik, a lap számításai szerint kilogrammonként 32 eurót keres a német cégeken keresztül egy japán központú multinacionális vállalat, a Takeda.

Az országban folyton vérhiány van, ami miatt műtétek maradnak el.

Az anyámat csak akkor operálják meg, ha előtte én, a testvérem és az apám is elmegyünk vért adni, de legjobb, ha minden barátomnak írok egy sms-t. Eközben Bayer Zsolt felesége a magyar emberek vérével kufárkodik. Jól keresnek vele, éves szinten is biztosan milliárdos üzletről van szó.

Idősek és gyerekek életével-halálával játszanak csak azért, hogy a fideszes csicskák tovább gazdagodhassanak.Ráadásul a rendszer működését ismerve simán elképzelhető az is, hogy azt a vért is eladják, amit én azért adtam le, hogy anyámat meg tudják operálni. 

Hát az én véremen ne gazdagodjanak ezek a vámpírok!

A történetet szépen feltárták, és szépen kirajzolódik benne Orbán Viktor vámpírrendszerének minden jellegzetessége. És nemcsak a magyar emberek kiszipolyozása, de a versenyeztetés nélkül külföldre kijátszott állami pénzek, a mutyizás és az urambátyámkodás, a hazudozás és titkolózás az utolsó vérig (itt szó szerint), a korrupció és annak habzó szájú házőrző ebek általi eltagadása. Az is beszédes, hogy pont a kokárdát karácsonyig hordó Bayer Zsolt felesége a történet főszereplője, akit a vérgőzös propagandista természetesen cikkekben is megvéd.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.