Az MSZP 12 tonna élelmiszert oszt szét

Az MSZP 12 tonna élelmiszert oszt szét

A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családok között a következő napokban 12 tonna tartós élelmiszert oszt szét az MSZP.


Molnár Zsolt az MSZP Facebook-oldalán követhető online sajtótájékoztatóján közölte, az MSZP parlamenti frakciójának szolidaritási alapjából biztosított négymillió forintból tartós élelmiszereket vettek, hogy azokat eljuttassák olyan családokhoz, amelyek a járvány miatt lehetetlen vagy nehéz helyzetbe kerültek, illetve elveszítették a munkájukat.


Az MSZP országgyűlési és önkormányzati képviselői május 1-jéig közel 12 tonna élelmiszert osztanak szét országszerte.

Molnár Zsolt elmondta, az országgyűlési képviselőik fizetésnövekedésüket felajánlották a frakció szolidaritási alapjába, ezért folytatják karitatív akcióikat. Azt kérte, hogy a rendkívüli helyzet ellenére is ünnepeljék meg az emberek szűk családi körben május elsejét, vasárnap pedig az anyák napját.

MTI

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.