A terrorállamtitkár most komolyan tippet adott, hogyan érettségizzenek betegen a diákok?!

A terrorállamtitkár most komolyan tippet adott, hogyan érettségizzenek betegen a diákok?!

Mi is adunk két tippet: Orbánnak azt, hogy rúgja ki ezt az őrültet, Maruzsának meg azt, hogy keressen fel egy jó pszichiátert!

Az Index tudósítása szerint Maruzsa Zoltán terrorállamtitkár az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján az érettségikkel kapcsolatban a következőket találta mondani.

Nem lesz lázmérés az érettségin, mert két Cataflammal 37 fok alá vihető a láz.

Az érettségi elhalasztását követelő tanárokat korábban kommunista terroristának nevező Maruzsának valószínűleg az összes maradék esze elment karanténba.

Hogyan juthatott eszébe egy magát köznevelési államtitkárnak nevező valakinek, hogy tippeket adjon a diákoknak, hogyan tettessék egészségesnek magukat, ha lázasak?

Ez az ember tényleg ennyire hülye vagy Orbán Viktor utasítására festi magát ilyenre? Esetleg valamilyen kicsavart gondolkodás mentén azt hiszi, kötelessége mindent megtenni azért, hogy az eredetileg jelentkezett 113387 diákból minél többen jelenjenek meg hétfőn az érettségin? Még akkor is, ha ez veszélyes? Ritkán lehet manapság meglepődni egy fideszes eltorzult gondolkodásán, de most azért sikerült.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.

  • 2020.06.04

50 milliárd a Várba költözésre, 0 a családok támogatására!

Több mint 50 milliárd forintot szán a kormány a Pénzügyminisztérium Várba költöztetésére, miközben a gazdasági válságban vergődő családok semmit sem kapnak - erre a Demokratikus Koalíció világított rá.