A pártállami közmédia még egy temetésről is képes undorítóan hazudni

A pártállami közmédia még egy temetésről is képes undorítóan hazudni

Egy 2014-es, balkáni videóról állították azt a helyszíninek hazudott riportjukban, hogy az Bogdán László temetésén készült.

Több ezer ember kísérte végső útjára július 24-én délelőtt Cserdi temetőjében Bogdán Lászlót. A kis baranyai falu Raoul Wallenberg-díjas polgármestere az előző héten hunyt el tragikus hirtelenséggel.

A család kérésére a temetésen sem videó, sem fénykép nem készült.

Épp ezért volt meglepő, hogy a hirado.hu-n a héten megjelent oknyomozónak szánt propagandariportban mégis szerepelt egy videó Végső búcsú Bogdán Lászlótól - Cserdi 2020.07.24. címmel. Nem meglepő viszont, hogy végül kiderült, megint hazudtak.

444 egyik olvasója szúrta ki, hogy a videónak természetesen semmi köze nincs Cserdihez. Az eredeti felvétel ugyanis Szerbiában készült, még 2014-ben, egy népszerű hegedűs, Boban Kosztics (művésznevén Boban Voz) temetésén.

Tehát a közmédia úgynevezett "újságírói" készítettek egy állítólagosan "helyszíni" riportot a temetésről úgy, hogy valószínűleg ott se voltak. Aztán kamuból kerestek hozzá egy videót a YouTube-on.

Már abból kitűnik, hogy hazudtak, hogy bár valóban volt zene, de nem prímások muzsikáltak, mint a videón. A sírnál ugyanis az egyik legismertebb és legelismertebb cigány folk együttes, a Kalyi Jag adott elő két cigány siratót. Még az se volt feltűnő nekik, hogy a szerintük júliusban készült videón szinte mindenki kabátban van, és egy ismert magyar se tűnik fel rajta.

Pedig pár sorral feljebb pont ők írták, hogy

A celebek védőgyűrűjében szinte elvesznek az igazi gyászolók. A temetés után fél órával már eltünedeznek a luxusautók és utasaik. Herczeg Zoltán, ellenzéki divatdiktátor a falut kettészelő betonúton, a dögmelegben izzadva caplat, éppen lehagyja a Cserdi táblát. Lélekben talán már a légkondi szabályzógombját tekergeti.

Gusztustalan, hogy képesek így tudósítani egy ember halával kapcsolatos eseményről. Egészséges lelkiismerettel rendelkező ember nem írhat így egy gyászszertartásról. Ők ráadásul még bénán is csinálták.

Hát ez van gyerekek. Még hazudni se tudtok rendesen!

A jellemóriás szerzők, vagy inkább a főnökeik a lebukás után egyszerűen csak kivették a videót az anyagból.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Stadionügyi miniszteri biztost ültetnek a fociakadémiák nyakára

Orbán kitalálta, Kásler pedig kinevezte a kifejezetten a sportakadémiákra szakosodott miniszteri biztost. Az oka is megvan, hogy miért.

  • 2020.09.25

Szavazzon: tök ciki, amit Szijjártó művel, de vajon szándékos is?

Azt eddig is tudtuk, hogy a külügyminiszter szereti a luxusjachtozást és szívesen száll rendőrségi helikopterre is. Most a Continental új gumitesztpályáján repesztett egy átalakított luxusterepjáróval.

  • 2020.09.25

Orbán ezt nem mutogatja: horror állapotok a kiskunhalasi városi kórházban

A felcsúti miniszterelnök új hobbija a kórházlátogatás, de van olyan hely, amit nem vállalna fel a nyilvánosság előtt.