A legtöbben a kormányt teszik felelőssé a Pesti úti otthon katasztrófájáért

A legtöbben a kormányt teszik felelőssé a Pesti úti otthon katasztrófájáért

A megkérdezettek 42 százaléka szerint a kormány, 24 százalék szerint pedig a főváros a felelős az idős otthonban kialakult helyzetért – derül ki a Publicus felméréséből.

Április elején tört be a koronavírus-fertőzés a Pesti úti idősek otthonába. Azóta többször is megírtuk és a főpolgármester dokumentumokkal is bizonyította, hogy a vírus elterjedéséért a kormányzat tehető felelőssé. A Publicus felmérése szerint a magyar emberek jelentős része is így gondolja.

Az ellenzékiek és a bizonytalanok többsége.

A megkérdezettek 42%-a gondolta úgy, hogy az idősotthonban kialakult katasztrófáért a kormány a felelős. Mindössze 24% érezte a fővárosi önkormányzatot hibásnak. A fideszes szavazók 67%-a gondolta felelősnek Karácsony Gergelyéket, az ellenzékiek háromnegyede viszont a Fidesz-kormányt jelölte meg a bajok okozójaként.

A bizonytalanok körében is több mint kétszer annyian gondolták felelősnek az Orbán-kormányt.
 

 Az emberek többsége jól érzi a valóságot. Tudják, hogy a vámpírkormány a felelős az idősotthon tragédiájáért!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.