A fideszes csicskák belefojtották a szót Szabó Tímeába

A fideszes csicskák belefojtották a szót Szabó Tímeába

Szabó Tímea országgyűlési képviselőbe parlamenti felszólalásakor először a fideszes képviselők fojtották bele a szót, majd Kövér László házelnök hallgattatta el. 

Szabó Tímea független országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért párt társelnöke azzal kezdte parlamenti felszólalását, hogy "Orbán Viktor egy hónapja nem meri idedugni a képét"

A képviselő szerint hazánkban a világon a legmagasabb a halálozási ráta.

Arról kérdezett, hogy hol vannak azok a védőfelszerelések, amiről Szijjártó Péter beszélt. Arról is beszélt, hogy amíg a magyar háziorvosok, megyei kórházak dolgozói alig kapnak védőmaszkokat, addig a kormány többszázezer maszkot és védőfelszerelést osztott szét a határon túliaknak. A fideszes csicskák nem hagyták, hogy végigmondja vastapssal fojtották bele a szót - írja az Index.

"Akkor, ha kitapsolták magukat, szeretném elmondani, hogy a központi állományból védőfelszerelés a megyei kórházba, háziorvosi rendelőbe érkezett 19 pár..." -folytatta volna Szabó Tímea. Ám ekkor Kövér László házelnök vette el tőle a szót. Amikor a képviselő nemtetszését fejezte ki, Kövér így érvelt: "Köszönöm, képviselő asszony, sajnos az ön által kiváltott viharos tetszésnyilvánítással nem tudtam mit kezdeni."

"Szégyellje magát, elszabotálta a felszólalásomat" – szólt vissza Szabó.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Varju László: A kormány hazudott a válságkezelésről

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány hazudott a válságkezelésről, és az állami bértámogatás visszatartásával magyar munkahelyek újabb ezreit szünteti meg - mondta el online tájékoztatóján Varju László.

  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.