A Fidesz akadályozza, hogy az EU segítsen hazánknak!

A Fidesz akadályozza, hogy az EU segítsen hazánknak!

A Fidesz egyszerűen akadályozni akarja az Európai Parlament működését, hogy folytatni tudja az EU-ellenes propagandát - írja közösségi oldalán Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.

Ujhelyi István Facebook-posztjában azt írta, Szájer József fideszes EP-képviselő pár napja egy hosszú levelet írt az EP-ben működő Jogi Bizottság tagjainak arról, hogy az Európai Parlament nem jogszerűen működik. Ujhelyi posztja szerint Szájer arról írt, hogy az EP eljárásrendi szabályai nem teszik lehetővé, hogy a testület tagjai online ülésezzenek és szavazzanak.

A Fidesz egyszerűen akadályozni akarja az Európai Parlament működését, hogy folytatni tudja az EU-ellenes propagandát, hogy otthon mutogatni tudjon Brüsszelre és hibáztatni tudja mindazért, amit egyébként az immár teljhatalmú magyar kormány sem képes megoldani - írta Ujhelyi István.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.