A DK petíciót indított az érettségi elhalasztásáért

A DK petíciót indított az érettségi elhalasztásáért

A Demokratikus Koalíció petíciót indított annak érdekében, hogy ne a járvány tetőzésének idején tartsák az érettségit. Mutatjuk, hol lehet aláírni.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, Magyarország korábbi miniszterelnöke videóban jelentette be, hogy petíciót indítanak az érettségi elhalasztásáért. 

Gyurcsány: Járvány közepén nincs helye érettséginek.

A pártelnök szerint egészen elképesztő, hogy a járvány csúcsidőszakában akarják megtartani az érettségit. Úgy tűnik, nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, ugyanis az oktatás és az egészségügy egy minisztérium kezében van. 

Nem is tudom, kinek jutott eszébe ilyen őrületes döntés.

Hozzátette: Ez a kormány csak akkor módosít a döntésein, ha hallja, hogy erős ellenállás van, ha hallja, hogy nem értünk ezzel egyet. Úgyhogy hallassuk a hangunkat! Kiabáljunk, szóljunk közösen: ez így nem mehet!

A petíciót itt lehet aláírni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.