A debreceni fideszcsicskák azért gúnyolják a momentumos képviselőt, mert dolgozik

A debreceni fideszcsicskák azért gúnyolják a momentumos képviselőt, mert dolgozik

Hányinger... Szabó Bence Momentumos képviselő azért került a fidesz-bérencek célkeresztjébe, mert dolgozik. Ételfutárként tevékenykedik, fizetésért cserébe. 

A fideszes csicskák meg azon csámcsognak, hogy ez mennyire gáz. El kell, hogy szomorítsuk őket, az a gáz, amit ők csinálnak.

Méghozzá rettenetesen.

Az egyik helyi fideszes propagandaoldal a fiatal képviselőről egy viccesnek gondolt fotómontázst készített, ezzel akarták kigúnyolni, amiért fizikai munkát végez. A csapdába végül ők estek bele, méghozzá pofára, hiszen semmi szégyellnivalója nincsen Szabónak.

Különben is, mióta tartunk ott, hogy blamázs a munka? Azért mert ők az Orbán-kormány csápjaiként sz*rrá keresik magukat, még van, aki becsületesen szerzi a pénzt. 

Debreceni önkormányzati képviselői munkám mellett ételfutárként dolgozom, és jóleső érzéssel tapasztalom: az emberek megbecsülik a munkámat. A kijárási korlátozások alatt mindenkinek nagy segítség a házhoz jövő melegétel.

Szabó Bence az ügy egyik leglényegesebb kérdését is feltette.

Vajon kifejezetten az embereknek járvány idején ételt hordó futárokat nézik le a fideszes bértollnokok, vagy általában találják nevetségesnek, ha valaki becsületes, kétkezi munkát végez a piaci szektorban? Hozzátette, mind a két esetben röstellhetik magukat. 

Biztosan könnyebb megélhetést nyújt, ha valaki a kormánypárt kritikátlan propagandistájaként kap bőséges fizetést, vagy épp állami és önkormányzati közbeszerzéseken gazdagodik. A Fidesz és a kormány végtelen pénzekkel rendelkezik a gazdasági holdudvar és a propagandaoldalak kifizetéséhez.

Kijelentette, ő pont nem ezt az utat választotta. Azért dolgozik a Momentumban, hogy az ilyen és ehhez hasonló beidegződéseken változtasson, és azért végez becsületes munkát, hogy soha ne kelljen rászorulnia az efféle "támogatásokra". 

Mondjuk csak ki bátran. Ne kelljen a magyar polgárok pénzét ellopnia. 

Mert, amíg Szabó Bence Debrecenért és annak lakosaiért fáradozik, addig Orbán és undorító portyája lenézik a munkát, hiszen soha nem dolgoztak egy percet sem a politikán kívül.

Sajnáljuk, hogy egy ilyen mentalitással rendelkező kormánypárt irányítja a hazánkat, és a fiatalokat arra tanítják, hogy piszkos a munka. Nem a munka piszkos, hanem az, amit művelnek. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.