A cigányok ellen uszít, a gazdag üzletembereket milliárdokkal tömi a Fidesz

A cigányok ellen uszít, a gazdag üzletembereket milliárdokkal tömi a Fidesz

Ilyen egy aljas vámpírkormány: Miközben Orbán a dúsgazdag üzletembereknek milliárdos  ad, addig a cigányok jogos kártérítését megtagadja.

Orbán és csicskái éveken keresztül azon dolgoztak, hogy az ellenzéket próbálják lejáratni a Szeviép-csőddel kapcsolatban. Lázár János aztán 2018-ban beizzította a Szeviép-ügyet. Mindent megtettek azért, hogy Botka László nyakába varrják az egészet. 

Orbánék megint saját magukat járatták le, miközben a magyarokat milliárdokkal károsították meg. 

Lázár végigvitte az ügyet, hogy a Szeviép-csőd károsultjai kártalanítást kapjanak. A 24.hu most megszerezte a kártalanítási cégnévsort. Ebből egyértelműen látszik, hogy Lázár János hazudott. Valójában jól menő, sokszor milliárdos hasznot termelő építőipari cégeket tömtek ki a magyar emberek pénzéből.

Nézzük tehát a tényeket:

Orbánék gazdag üzletemberek cégeit teletömik a magyar adófizetők pénzéből. Olyan embereknek fizetnek busás kártérítést, akiknek arra semmi szükségük.

A pénzes haveroknak milliárdok. A szegény roma kisgyerekek ellen uszítás. Ez Orbán Viktor. 

Ezzel szemben azoknak, akik valóban megérdemelnék, valóban rászorulnának nem hajlandóak egy forintot sem adni. Sőt, iszonyatos mértetű, undorító, rasszista gyűlöletkeltést indítanak ellenük. Pedig a szegregált gyöngyöspatai roma kisgyerekeknek nem milliárdokat ítélt meg a bíróság, mindössze 99 millió forintot. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.