3 ok, amiért ne legyél fideszes

3 ok, amiért ne legyél fideszes

Fideszesnek lenni nem túl jó mulatság, már csak azért sem, mert kiment a divatból ez a szokás.

Összegyűjtöttük azt a három legfontosabb indokot, ami téged is meggyőzhet arról, hogy ne légy fideszes.
1, Fideszesnek lenni ciki

Nem hallunk gyakran olyan sztorikat, amelyekben arról dicsekednek, hogy: "amikor elmondtam a csajnak/srácnak, hogy a példaképem Orbán Viktor és a 133 bátor képviselő, azonnal haza akart jönni velem." Azért nem mesélnek ilyesmiről a barátaink, mert fideszesnek lenni nem szexi.

2, Téged fognak hibáztatni

Ha Orbánék egy beteg ötlettel állnak elő, a szomszédaid téged fognak szekálni miatta, hiszen tudják rólad, hogy a kormányt támogatod. Na de érdemes feltenned magadban a kérdést: én tényleg közösséget tudok vállalni velük? Hidd el, nem éri meg!

3, Uncsi

Ha Harrach Péter beszél, két körből kimaradsz, és mire vége van, elfelejted az elejét, Kövér Laciról nem is beszélve. A Fidesz-KDNP szövetség képviselői rosszindulatú, besavanyodott, unalmas emberek. Semmi motiválót nem találunk bennük. Egészen konkrétan lehoznak az életről.

Nagyon sok érv van még amellett, hogy ne légy kormánypárti, de ha ezt a hármat megjegyzed, nem fenyeget téged sem az a veszély, hogy fideszes légy. Tartsd meg ezt a jó szokásod!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Varju László: A kormány hazudott a válságkezelésről

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány hazudott a válságkezelésről, és az állami bértámogatás visszatartásával magyar munkahelyek újabb ezreit szünteti meg - mondta el online tájékoztatóján Varju László.

  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.