Címke: Orbán Viktor

2020.08.04

Gyávaságból vagy lustaságból, de Hubay György nem ment be dolgozni

A nyár folyamán ma egyetlen egyszer kellett volna bemennie dolgozni Miskolc Fidesz-csicskájának, de még erre sem volt képes.

2020.07.31

Veres Pál nem tétovázik: 5 hónapja keményen dolgozik a térségében

A miskolci vezetés a napokban vendégül láthatta a „Creative Region” - Határtalan Fejlődés Északkelet-Magyarország elnevezésű programban együttműködő megyeszékhelyek városvezetőit és a Technológiai Minisztérium szakembereit.

2020.07.30

Újabb szobrok, amelyek 137 évnyi Borsodi átlagkeresettel egyenlőek

Rosszul gondolta az, aki azt hitte, az Orbán-kormányt tönkretette anyagilag a válsághelyzet. Dehogyis! Még egy újabb adag szoborcsomagra is futja. 

2020.07.21

A Fidesz magasról tesz a munka nélkül maradt miskolciakra

Annak ellenére is rengetegen maradtak munka nélkül, hogy a hazug kormány folyamatosan azt taglalta, 'Annyi munkahelyet hozunk létre, amennyi megszűnik.'

2020.07.14

A miskolci Orbán-csicska már megint a diktatúrára szavazott

A miskolci emberek helyett Orbán diktatúráját szolgálja Hubay György.

2020.05.21

Míg Orbán Mészárost gazdagítja, Miskolcon egyre több a munkanélküli

Súlyos számokat mutatnak az áprilisi adatok. A munkanélküliek száma az egész országban rohamosan nő. A kormány nem tesz semmit, csak ködösít és pofátlanul nézi végig, ahogy családok megélhetése kerül veszélybe. 

2020.05.18

Majdnem 500 millió mínuszt jelent Miskolcnak a letelepedési kötvény bevezetése

Nemcsak hogy érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komolyabb ellenőrzés nélkül. Az már csak hab a tortán, hogy harminc milliárd forintot buktak a magyar adófizetők.

2020.04.15

Veres Pál üzent Orbánnak: eddig és ne tovább!

Haladéktalanul rendelje el az ország összes idősotthonában a lakók és a dolgozók koronavírus-tesztelését - szólította fel Miskolc vezetője 41 polgármesterrel közösen a miniszterelnököt.

2020.04.06

Orbán durván megszorítja Miskolcot, 450 milliót vesz el a várostól

Egyetlen Orbán Viktorunknak ismét jó ötlete támadt. Arra gondolt, tök jól járna, ha benyúlná az önkormányzatok bevételének jó részét. 

2020.03.30

Csöbör Katalin és Hubay György is megszavazta Orbán teljhatalmát

Ma 137 képviselőről tudtuk meg, hogy mit is gondolnak valójában a köztársaságról és demokráciáról.

2019.10.09

Orbán minden miskolcit megfenyegetett!

A miskolci Fidesz-bábok már annyira rettegnek Veres Pál és a közös ellenzéki jelöltek győzelmétől, hogy Orbán Viktor is a segítségükre sietett. Kár, hogy csak egy kiadós fenyegetőzésre futotta a miniszterelnöktől. 

2019.10.09

Orbán meglepte Alakszait, hogy lőjjenek róluk néhány közös képet

Azért a véghajrába csak beszállt a miniszterelnök is: kedden Alakszai Zoltán, fideszes miskolci polgármester-jelölttel fotózkodtak.