Veres Pál köszönetet mondott a támogatóknak

Veres Pál köszönetet mondott a támogatóknak

Facebook-on mondott köszönetet a támogatóinak Veres Pál, Miskolc közös ellenzéki polgármester-jelöltje. 

A jelölt posztjában írta meg, hogy nem fogja tudni elégszer megköszönni azt a sok támogatást, amit az Egyesület kap a szavazóktól.

A legkisebbekért és a nagyobb összegekért is ugyanolyan hálás, hiszen minden forint számít. Veres hozzátette, sajnos nincs esélyegyenlőség a hazánkban, így a médiában sem biztosítanak egyenlő feltételeket az indulók számára. Ennek értelmében számukra sokkal nehezebb egy-egy üzenetet eljuttatni a miskolci lakosokhoz. 

Nem érdekli, hogy az ellenfelek "kalapozgatásnak" nevezik a közösség támogatását.

Számára ez nem egyszerű pénzbeni hozzájárulást - ami, természetesen óriási segítség a számukra -, hanem pozitív visszajelzést is jelent, ami biztosítja őt és csapatát arról, hogy a város szíve bizony velük van. 

 Arról, hogy a beérkezett összeget mire fogják felhasználni, a jogszabályoknak megfelelően fogják elárulni az előírt formában és időben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

8 év után újra pályázhatnak a nehéz anyagi körülmények között élő fiatalok Miskolcon

Veres Pál, Miskolc ellenzéki polgármestere nem csak össze-vissza beszélt, amikor a kampányidőszakban azt ígérte, segíteni fogja a helyi fiatalokat. 

  • 2020.09.22

Miért nem írható elő a maszkviselés a miskolci fidesz-báboknak?

A Blikk feltette a mindenki fantáziáját izgató kérdést: miért nem írható elő a maszkviselés a képviselőknek?

  • 2020.09.21

Veres Pálnak nehéz dolga volt: két fideszessel kellett üléseznie

Miskolc ellenzéki polgármestere a térség fidesz-báb országgyűlési képviselőjét, Csöbör Katalint és a luxusminisztert, Szijjártó Pétert is fogadta a Városházán pénteken.