Veres Pál kiáll az állatvédelem és ivartalanítás mellett

Veres Pál kiáll az állatvédelem és ivartalanítás mellett

A szociális alap keretein belül évente 2000 kisállat ivartalanítását vállalják és együttműködnek menhelyekkel - mondta Veres Pál közös ellenzéki polgármesterjelölt.

A miskolci közös ellenzéki polgármester-jelöltnek újabb plusz pont jár, mert olyan ügyben hozta nyilvánosságra véleményét, amivel eleve csak kevesen foglalkoznak. Pedig kellene. 

Veres kijelentette, hogy a szociális alap keretein belül évente 2000 kisállat ivartalanítását vállalják és együttműködnek menhelyekkel, akik a jelölt és csapata támogatását is teljes mértékben magukénak tudhatják. 

Bejegyzésében arról is írt, hogy mely városokban kezelik a vaddisznó-veszélyt, hogy patkány- és rágcsálóirtásba kezdenek a szükséges területeken, illetve szorgalmazzák a 24 órás állatorvosi ügyelet elindítását. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

8 év után újra pályázhatnak a nehéz anyagi körülmények között élő fiatalok Miskolcon

Veres Pál, Miskolc ellenzéki polgármestere nem csak össze-vissza beszélt, amikor a kampányidőszakban azt ígérte, segíteni fogja a helyi fiatalokat. 

  • 2020.09.22

Miért nem írható elő a maszkviselés a miskolci fidesz-báboknak?

A Blikk feltette a mindenki fantáziáját izgató kérdést: miért nem írható elő a maszkviselés a képviselőknek?

  • 2020.09.21

Veres Pálnak nehéz dolga volt: két fideszessel kellett üléseznie

Miskolc ellenzéki polgármestere a térség fidesz-báb országgyűlési képviselőjét, Csöbör Katalint és a luxusminisztert, Szijjártó Pétert is fogadta a Városházán pénteken.