Siklóson jelenleg tizenöten vannak hatósági karanténban

Siklóson jelenleg tizenöten vannak hatósági karanténban

Riegl Gábor polgármester közleménye szerint 15 fő van hatósági karanténban Siklóson, regisztrált koronavírusos betegről jelenleg nincs tudomásuk.

A polgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy jelenlegi információik szerint a szerdán elhunyt idős siklósi beteg nem a koronavírus áldozata lett. Mindenkit arra kér, hogy továbbra is maradjon otthon, mert ezzel lehet legjobban lassítani a járványt. 

Dr. Pál Attila ügyeletvezető praxisában eddig nincsen koronavírus gyanús beteg. A háziorvos elmondta jelenleg nincs tudomásuk fertőzött betegről a városban. 

A nő, aki tegnap otthonában hunyt el két hete tért haza Ausztriából, azóta hatósági karanténban volt otthon. A 60 körüli betegnél nem állapították meg, hogy halála összehozható lenne a koronavírussal. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.09

Petíció indult Orbán brutális megszorítócsomagja ellen

A Szabad Városok Szövetsége petíciót indított, hogy az önkormányzatok együttműködést kapjanak végre a kormánytól. A felhívást természetesen Veres Pál, Miskolc polgármestere is aláírta. 

  • 2020.04.08

Veres Pál: az élet nem áll meg

Miskolc ellenzéki polgármestere próbál pozitívan állni a kialakult helyzethez. A tettei azt bizonyítják, úgy érzi, az aktuális problémákkal meg fogunk birkózni és arra van most szükség, hogy minden gördülékenyen folytatódjon tovább.

  • 2020.04.06

2 hely, ahol a koronavírus idején friss levegőt szívhatsz Miskolcon

Az egészségügyi vészhelyzet kihirdetése óta teljesen felborult az eddigi életünk. Amiket mindezidáig természetesenek véltünk, egyszerűen megszűntek. Nincs mozi, nincs színház, nincs könyvklub és nincs a baráti társasággal közös sörözés.