Plakátháború? - Kopcsó Gábort nem érinti

Plakátháború? - Kopcsó Gábort nem érinti

Ezt a cikket olvasónk küldte be nekünk. Fizetünk érte. Küldj Te is cikket, ha tudod, mi a lényeg: kuldjcikket@ezalenyeg.hu!

Beszédes, hogy Veres Pál és az ellenzék plakátjai folyamatosan rongálás és lopás áldozatává válnak. Hemzseg a Facebook a városlakók által feltöltött képektől, amelyeken az látható, hogyan verték szét Veres Pál plakátjait, sőt az ellenzék képviselőjelöltjei sajtótájékoztatót is tartottak a szervezett rongálásról, amelyen bejelentették, hogy az ügyben feljelentést tettek.

Kopcsó Gábor azonban annyira szerencsés, hogy az ő plakátjait sehol, egyetlen egy esetben sem érte rongálás, sőt valamilyen rejtélyes véletlen folytán, pont a fideszes plakátokkal egyszerre kerültek kihelyezésre.

Az is említésre méltó tény, hogy a független Veres Pál, aki az összes ellenzéki párt támogatását élvezi se úgynevezett elefántfül plakáthoz nem jutott, sem pedig óriásplakáthoz. Kopcsónak azonban ismét szerencséje volt, neki sikerült szereznie óriásplakát-helyeket a Fidesz-közeli cégektől, nem is akármennyit. Az utóbbi napokban valósággal ellepték a várost Kopcsó óriásplakátjai, valamint a Veres Pált lejárató plakátok.

Azonban nemcsak a fidesz-közeli plakátcégek ilyen kegyesek Kopcsóval. A propagandamédiává silányított Miskolci Napló, amely ellen az ellenzék három hete folyamatosan tüntet, annak végeláthatatlan hazudozása miatt, többször címlapon hozza Kopcsót, és bőven enged neki teret a programja, véleménye kifejtésére. Persze ezek többnyire olyan gyöngyszemek, amelyekben Veres Pált támadja.

Minden ellenzéki érzelmű választónak fel kell tennie magának a kérdést, elképzelhető e az 2019 Magyarországán, hogy a Fidesz és a Fidesz-közeli cégek ilyen kegyesek legyenek egy ellenzéki szereplővel, vagy egész egyszerűen csak arról van szó, hogy a Fidesz meg akarja osztani az ellenzéket, ezért Miskolcon a Fidesz kampányfőnöke felhívja a haverját, hogy figyelj már, nem állunk túl jól, indulj már el aztán vegyél el néhány szavazatot Veres Páltól, hátha úgy már lesz esélyünk legyőzni.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Veres Pál nem tétovázik: 5 hónapja keményen dolgozik a térségében

A miskolci vezetés a napokban vendégül láthatta a „Creative Region” - Határtalan Fejlődés Északkelet-Magyarország elnevezésű programban együttműködő megyeszékhelyek városvezetőit és a Technológiai Minisztérium szakembereit.

  • 2020.07.23

Rekordmennyiségű út újul meg Miskolcon a fideszes évekhez képest

Miskolc nem fejlődött a Fideszes évek alatt, csak romba dőlt. 2019-ben azonban a változás mellett szavaztak a lakosok, amit az új vezetés el is hoz a számukra. 

  • 2020.07.20

Újabb intézkedések várhatóak Miskolcon a koronavírus miatt

A település polgármestere, Veres Pál elmondta, a helyi vezetés folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus-veszélyre vonatkozó híreket.