Nincs Csontos-ügy, csak miskolci Fidesz-ügy van

Nincs Csontos-ügy, csak miskolci Fidesz-ügy van

A miskolci Fidesz, jelölteket vásárol és jelölteket félemlít meg, szavazatokat vásárol és üzemszerűen szavazókat téveszt meg - közölte a Velünk a Város.

Csontos Róberttel még a héten is közösen kampányoltunk, soha egyetlen szóval nem említette, hogy lenne köztünk vita, vagy nézeteltérés - írta a Velünk a Város Facebook oldalán. "A miskolci Fidesz szócsöveként működő városi médiában megjelent levélben írtak szinte biztosan nem Csontos Róbert szavai. Robi (bárhogyan is kényszerítették erre) a miskolci Fidesz újabb áldozata, ahogyan Miskolc maga is az, amelyet ma egy bűnszervezet tart fogságban, akik zsarolással, vesztegetéssel tartják markukban a várost." - közlik.

A Fidesz Miskolcon sem riad vissza semmitől, őket csak a hatalom érdekli. Legyen az eszköztárban akár zsarolás, akár lehallgatás, fenyegetés vagy rémhírterjesztés, ők azt bevetik, ha csak egy szemernyi esélyt adunk nekik. Miskolcon véget kell venni a fideszes csicskák és bábemberek rombolásának, különben ki tudja, mi vár a városra a következő években.

Előzmény:

Visszalép egy miskolci ellenzéki jelölt, mert nem bírja a régi MSZP és a DK befolyását - 444

Öt nappal az önkormányzati választások előtt visszalépett a miskolci ellenzék egyik egyéni képviselő-jelöltje, Csontos Róbert. Az erről szóló levelet a fideszes vezetésű önkormányzat által kiadott Miskolci Naplónak küldte el először. Ez így szól: „A 2019-es önkormányzati választási kampányban sajnos fokozatosan kellett rájönnöm, hogy a Velünk a Város elnevezésű szerveződés, valamint polgármesterjelöltje, Veres Pál, teljes mértékben a régi miskolci MSZP-s politikusok és a Demokratikus Koalíció befolyása és irányítása alatt áll.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Veres Pál nem tétovázik: 5 hónapja keményen dolgozik a térségében

A miskolci vezetés a napokban vendégül láthatta a „Creative Region” - Határtalan Fejlődés Északkelet-Magyarország elnevezésű programban együttműködő megyeszékhelyek városvezetőit és a Technológiai Minisztérium szakembereit.

  • 2020.07.23

Rekordmennyiségű út újul meg Miskolcon a fideszes évekhez képest

Miskolc nem fejlődött a Fideszes évek alatt, csak romba dőlt. 2019-ben azonban a változás mellett szavaztak a lakosok, amit az új vezetés el is hoz a számukra. 

  • 2020.07.20

Újabb intézkedések várhatóak Miskolcon a koronavírus miatt

A település polgármestere, Veres Pál elmondta, a helyi vezetés folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus-veszélyre vonatkozó híreket.