Mit ártottak az áldozatok Orbán talpnyalóinak? Semmit, mégis megszavazták!

Mit ártottak az áldozatok Orbán talpnyalóinak? Semmit, mégis megszavazták!

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

Ahelyett hogy az ellenzéki képviselők mintájára a maszkok kiosztásával foglalkoznának, az Országgyűlésben ma nem akadt fontosabb dolguk, minthogy egy politikai nyilatkozatot farigcsáljanak.

Jobban tették volna, ha inkább a vagyonnyilatkozataikat pontosítják, de ha már így alakult legalább a járvány elleni védekezést szolgálták volna. De nem: csak egy újabb gumicsontot vettek elő a Vak Komondor legnagyobb örömére. Az ismert nőverő, Balogh József, Orbán Fülöpházára kirendelt helytartója is csettinthetett örömében, hiszen nem akármiről szavaztak ma a képviselők: az Isztambuli Egyezmény elutasításáról.

Bizony Miskolc országgyűlési képviselője azért ment ma be a Tisztelt Házba, hogy a családon belüli erőszak MELLETT szavazzon.

Nincs jobb dolguk, de nekünk lehet: legyünk aktívak, és mutassuk be mindenkinek milyen emberek Orbán csicskái, és persze a főkolomposok sorában Csöbör Katalin és Hubay György. Gátlástalanságuk a védtelenek, kiszolgáltatottak, kórházban ápolt betegek esetében sem ismer határt.

Maguktól nem fognak elmenni, nekünk kell őket eltávolítani a következő választáson!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Különleges dologgal rukkol elő a miskolci vezetés az MVK Zrt. 123. évfordulójára

A városban ugyanis július 10-én lesz 123. éves a helyi villamosközlekedés.

  • 2020.07.02

Érvénytelennek nyilvánította az EMMI a Miskolci elit gimi igazgatói pályázatát

Ez azt jelenti, hogy egyelőre nincs új igazgatója a helyi Földes Ferenc Gimnáziumnak. 

  • 2020.06.29

Veres Pál: kicsit most fellélegezhetünk!

Veres Pál, Miskolc polgármestere hivatalos Facebook-oldalán sokaknak mondott köszönetet a koronavírus-járvány idején tanúsított közreműködésért.