Mindössze 2 fertőzött van Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Mindössze 2 fertőzött van Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Müller Cecília a tegnapi sajtótájékoztatón elárulta, hogy több mint kétszer annyi gyógyult van, mint ahány aktív fertőzött.

Jelenleg 4017 aktív fertőzöttet tartanak nyílván.

Két beteg meghalt, ezzel az elhunytak száma 550-re emelkedett.

Az országos tisztifőorvos ismertette, 324-en gyógyultak meg és 1134 az aktív fertőzöttek száma. Jelenleg 365 beteget ápolnak kórházakban, 20-an vannak lélegeztetőgépen.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2 fertőzött van.

 

Már több mint kétszer annyian gyógyultak meg a koronavírus-fertőzésből, mint ahány aktív fertőzött van, mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján – tudósított az MTI.

Többek között az is kiderült, hogy kedden fognak dönteni arról, az egészségügyi ellátás visszatérjen-e a járvány előtti működéséhez, a konkrét döntésekről majd szerdán adnak tájékoztatást.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Gyávaságból vagy lustaságból, de Hubay György nem ment be dolgozni

A nyár folyamán ma egyetlen egyszer kellett volna bemennie dolgozni Miskolc Fidesz-csicskájának, de még erre sem volt képes.

  • 2020.08.03

Fél éve dolgoznak egy komoly beruházáson Miskolcon

A 2019 októberében megválasztott miskolci vezetés többet lépett előre hónapok alatt, mint a Fidesz évek alatt. 

  • 2020.07.31

Veres Pál nem tétovázik: 5 hónapja keményen dolgozik a térségében

A miskolci vezetés a napokban vendégül láthatta a „Creative Region” - Határtalan Fejlődés Északkelet-Magyarország elnevezésű programban együttműködő megyeszékhelyek városvezetőit és a Technológiai Minisztérium szakembereit.