Ma megnyitottak az óvodák Mohácson, előtte fertőtlenítették őket

Ma megnyitottak az óvodák Mohácson, előtte fertőtlenítették őket

Május 25-én újra nyitnak Mohácson az önkormányzati óvodák és a bölcsődék. Pénteken végezték el a fertőtlenítést, melyre Csorbai Ferenc polgármester is ellátogatott.

Városunk önkormányzata továbbnak is fontosnak tartja, hogy a lehető legminimálisabbra csökkentse a koronavírus veszélyét, ezért az összes mohácsi óvodában és bölcsiben fertőtlenítés zajlott pénteken.

A fertőtlenítő NEM ártalmas a gyerekekre, viszont több napig védettséget ad a vírus ellen

"Megjelent a 215/2020 (V.20.) kormány rendelet, mely egyértelműsíti, hogy az óvodák és a bölcsődék újra megnyithatnak. Nem ügyeleti rendeben, hanem teljes időintervallumban fogadhatják a gyerekeket. Önkormányzatunknak nagyon fontos, hogy ezek a gyerekek biztonságba érkezzenek meg - mondta Csorbai Ferenc polgármester a helyi TV-nek.

A polgármester arról is beszámolt, hogy a zárvatartás alatt az intézmények dolgozói elvégezték a szükséges karbantartási munkálatokat. NEM lesz nyári zárvatartás az óvodákban, és bölcsődékben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

8 év után újra pályázhatnak a nehéz anyagi körülmények között élő fiatalok Miskolcon

Veres Pál, Miskolc ellenzéki polgármestere nem csak össze-vissza beszélt, amikor a kampányidőszakban azt ígérte, segíteni fogja a helyi fiatalokat. 

  • 2020.09.22

Miért nem írható elő a maszkviselés a miskolci fidesz-báboknak?

A Blikk feltette a mindenki fantáziáját izgató kérdést: miért nem írható elő a maszkviselés a képviselőknek?

  • 2020.09.21

Veres Pálnak nehéz dolga volt: két fideszessel kellett üléseznie

Miskolc ellenzéki polgármestere a térség fidesz-báb országgyűlési képviselőjét, Csöbör Katalint és a luxusminisztert, Szijjártó Pétert is fogadta a Városházán pénteken.