Így védik a biztonságot Szigetváron

Így védik a biztonságot Szigetváron

A szigetvári rendőrök egész nyáron, a hétvégi napokon kerékpárral járőrőznek a várnál, a gyógyfürdő területén, a belvárosban és a parkolókban.

A Strandrendőrség elnevezésű közbiztonsági és bűnmegelőzési program a Szigetvárra érkező turisták biztonságérzetét, valamint az alkalmi lopások és gépkocsifeltörések megelőzését szolgálja, de útbaigazításért és segítségnyújtásért is fordulhatnak hozzájuk a városba érkezők - írja a police.hu oldal.

A megelőzés érdekében ajánljuk, hogy a gépjárműveket őrzött parkolóban vagy parkolásra kijelölt helyen állítsák le. Zárják le az autót, ne hagyjanak értéket sem az utastérben, sem a csomagtartóban! Soha ne hagyják őrizetlenül értékeiket - írják.
Ha kirándulni vagy strandra mennek, csak a legszükségesebb dolgokat vigyék, az értékes vagyontárgyakat hagyják otthon. A strandok, fürdők területén értékeiket helyezzék biztonságba, lehetőség szerint vegyék igénybe az értékmegőrzőt - kéri a rendőrség.

Nyitófotó: police.hu

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

8 év után újra pályázhatnak a nehéz anyagi körülmények között élő fiatalok Miskolcon

Veres Pál, Miskolc ellenzéki polgármestere nem csak össze-vissza beszélt, amikor a kampányidőszakban azt ígérte, segíteni fogja a helyi fiatalokat. 

  • 2020.09.22

Miért nem írható elő a maszkviselés a miskolci fidesz-báboknak?

A Blikk feltette a mindenki fantáziáját izgató kérdést: miért nem írható elő a maszkviselés a képviselőknek?

  • 2020.09.21

Veres Pálnak nehéz dolga volt: két fideszessel kellett üléseznie

Miskolc ellenzéki polgármestere a térség fidesz-báb országgyűlési képviselőjét, Csöbör Katalint és a luxusminisztert, Szijjártó Pétert is fogadta a Városházán pénteken.