Húszezer darab maszkot osztott szét a DK az országban, Miskolcnak is jutott

Húszezer darab maszkot osztott szét a DK az országban, Miskolcnak is jutott

A Demokratikus Koalíció több, mint 20 ezer darab maszkot osztott szét országszerte. Azért vették saját kezükbe az irányítást, mert úgy érzik, az Orbán-kormány nagyon csúnyán magukra hagyta a magyar polgárokat. 

Dobrev Klára már hetekkel ezelőtt nem félt kimondani, hogy nincs elegendő maszk Magyarországon.

Azt is kifejtette, nagyon is tisztában van azzal, hogy nem egy ellenzéki párt feladata megoldani ezt a problémát, de magyar állampolgárként és emberként a DK-ban úgy vélik, amikor tudnak, segíteniük kell. Ennek értelmében 110 településen osztottak ingyenesen egyszer hazsnálatos maszkokat. 

A képviselőnő hozzátette, azért segítenek, mert tudják, azok, akik maszkot hordanak, nem csak saját magukat, hanem a környezetüket is védik.

Miskolcon a Szociális Otthonba és Idősellátóba is juttattak a védőfelszerelésből, amiket Hegedűs Andrea és Borkuti László önkormányzati képviselők vettek át. Ez a kezdeményezés tökéletesen illusztrálja, hogy kik azok, akikre nehéz időkben számítani lehet.

Köszönjük!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

8 év után újra pályázhatnak a nehéz anyagi körülmények között élő fiatalok Miskolcon

Veres Pál, Miskolc ellenzéki polgármestere nem csak össze-vissza beszélt, amikor a kampányidőszakban azt ígérte, segíteni fogja a helyi fiatalokat. 

  • 2020.09.22

Miért nem írható elő a maszkviselés a miskolci fidesz-báboknak?

A Blikk feltette a mindenki fantáziáját izgató kérdést: miért nem írható elő a maszkviselés a képviselőknek?

  • 2020.09.21

Veres Pálnak nehéz dolga volt: két fideszessel kellett üléseznie

Miskolc ellenzéki polgármestere a térség fidesz-báb országgyűlési képviselőjét, Csöbör Katalint és a luxusminisztert, Szijjártó Pétert is fogadta a Városházán pénteken.