Hogy mernek szülésről papolni a fideszesek ezek után?

Hogy mernek szülésről papolni a fideszesek ezek után?

Miután a dilettáns fideszesek miatt már a miskolci kórház szülészetének is elkezdődött a leépítése, Kövér László soha többet ne merjen az unokaszülés fontosságáról papolni!

 

Miskolcon elkezdődött a városi kórház szülészetének, nőgyógyászatának a leépítése. Az osztály nemrég még nemzetközi díjat kapott, hamarosan lakatot fog - írta meg Facebook-posztjában Jakab Péter, az Jobbik frakcióvezetője. 

Soha többé ne papoljanak fideszesek a szülés fontosságáról!

Ezek után, ha Kövér László, Orbán Viktor, Semjén Zsolt, vagy bármelyik Fidesz-KDNP-s potentát még egyszer azt meri mondani, hogy a magyar nőknek az a dolga, hogy minél többet szüljenek, takarodjanak a fenébe!

Nagy büszkén hirdetik a kormány családpolitikáját, miközben folyamatosan rohad szét az egészségügy és már a szülészeteket is bezárják.

Jakab Péter az említett Facebook-bejegyzésében leírja: 114 miskolci orvos, ápoló, aneszteziológus levelet írt már a szülészet megmentése érdekében a tekintetes hölgyeknek, uraknak, többek között a miskolci fideszeseknek is. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy válaszoljanak nekik.

Jakab levelet küld Kövérnek

Hogy ne tudjanak kibújni a válaszadás alól, Jakab Péter is levelet küldött Kövér László országgyűlési elnöknek és dr. Kásler Miklósnak az emberi erőforrások miniszterének. 

Nem zárhatják be a miskolci szülészetet!

Az a minimum, hogy szégyenkezve bocsánatot kérnek majd levelükben, és garanciát vállalnak arra, hogy nem zárják be a miskolci szülészetet!

Október 13-án mutassuk meg ezeknek a korrupt, semmirekellő miskolci Fidesz-báboknak, hogy eddig és ne tovább! Szavazunk a változás jelöltjeire!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

8 év után újra pályázhatnak a nehéz anyagi körülmények között élő fiatalok Miskolcon

Veres Pál, Miskolc ellenzéki polgármestere nem csak össze-vissza beszélt, amikor a kampányidőszakban azt ígérte, segíteni fogja a helyi fiatalokat. 

  • 2020.09.22

Miért nem írható elő a maszkviselés a miskolci fidesz-báboknak?

A Blikk feltette a mindenki fantáziáját izgató kérdést: miért nem írható elő a maszkviselés a képviselőknek?

  • 2020.09.21

Veres Pálnak nehéz dolga volt: két fideszessel kellett üléseznie

Miskolc ellenzéki polgármestere a térség fidesz-báb országgyűlési képviselőjét, Csöbör Katalint és a luxusminisztert, Szijjártó Pétert is fogadta a Városházán pénteken.