A maszk marad, de könnyítések várhatóak a miskolci tömegközlekedésben

A maszk marad, de könnyítések várhatóak a miskolci tömegközlekedésben

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. közölte, a nyári menetrend bevezetésével több, a járvány miatt hozott ideiglenes intézkedést is visszavonnak a miskolci buszokon és villamosokon.

Valamennyi járművön az első ajtót is igénybe lehet ezentúl venni, hiszen megszűnik például az autóbuszok első részének kordonozása.

Kihangsúlyozták, hogy az  első ajtós felszállási rend azonban még nem áll vissza annak érdekében, hogy az első ajtónál felszálláskor ne keletkezzen tumultus.

Keddtől újra lehet jegyet vásárolni a járművezetőknél, azonban azt kérik, hogy aki csak teheti elővételben vásároljon jegyet, illetve aki rendelkezik okostelefonnal, annak érdemes megfontolnia a mobiljegy használatát - olvasható a Minap oldalán.

Az idő függvényében a fűtő-és klímaberendezések is ismét használhatóak a közösségi közlekedésben. 

A biztonságos utazás szabályai azonban nem változnak. Továbbra is kötelező a maszk-, sál- vagy kendőviselés. Ennek betartását és az utazóközönség segítségét, együttműködését kéri az MVK.

Ahogyan arról már beszámoltunk, a holding ügyfélszolgálatokkal egy időben június 2-től az MVK Ügyfélszolgálati Irodája ismét az ügyfelek rendelkezésére áll, újra lehet különjáratot igényelni és az MVK Szervizbázis is megnyitja kapuit.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Gyávaságból vagy lustaságból, de Hubay György nem ment be dolgozni

A nyár folyamán ma egyetlen egyszer kellett volna bemennie dolgozni Miskolc Fidesz-csicskájának, de még erre sem volt képes.

  • 2020.08.03

Fél éve dolgoznak egy komoly beruházáson Miskolcon

A 2019 októberében megválasztott miskolci vezetés többet lépett előre hónapok alatt, mint a Fidesz évek alatt. 

  • 2020.07.31

Veres Pál nem tétovázik: 5 hónapja keményen dolgozik a térségében

A miskolci vezetés a napokban vendégül láthatta a „Creative Region” - Határtalan Fejlődés Északkelet-Magyarország elnevezésű programban együttműködő megyeszékhelyek városvezetőit és a Technológiai Minisztérium szakembereit.