A HELL gyártója húsz millió forinttal támogatta a miskolci kórházat

A HELL gyártója húsz millió forinttal támogatta a miskolci kórházat

Az óriási adományból az intenzív osztály működtetéséhez szükséges eszközöket vásárolnak.

A jelenlegi szituációban minden apró segítségre szükség van. 

A HELL ENERGY Magyarország Kft. ügyvezetője a Csillagpont Rádiónak nyilatkozott, ahol elárulták, a cég vezetői úgy érezték, ebben a helyzetben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházat kell támogatniuk.

"A HELL ENERGY nemcsak egy vállalat, hanem egy értékközösség. Felelős cégként nem kérdés számunkra, hogy a jelenlegi, koronavírus okozta helyzetben nem csak saját munkatársainkat, hanem a cég szűkebb és tágabb környezetében élőket is segítenünk kell. A kórház vezetésétől úgy értesültünk, hogy a felajánlott összeget olyan kiegészítő eszközökre – intenzív ágyak melletti monitorok, vérgáz analizátorok, mobil röntgen, ultrahang készülékek" – fordítják, amelyek elengedhetetlenek az intenzív osztály működéséhez - mondta a promotions.hu-nak Cseke Balázs, a vállalat ügyvezetője.

A Csillagpont Rádióban megjegyezték, hogy a közimsert cég nem először támogatja a miskolci központi kórházat ekkora összeggel. 2018-ban ugyanis a gyermek onkológiai osztálynak adott 30 millió forintos támogatást.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.03

Megmutatta rendkívüli intézkedéseinek eredményét Veres Pál

Miskolc ellenzéki polgármestere, Veres Pál megmutatta azoknak a rendkívüli inézkedéseknek az eredményét, amelyek a lakosok biztonsága érdekében kerültek bevezetésre. 

  • 2020.04.02

Már Miskolcon is ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók

Miskolcon is többféleképpen igyekeznek meghálálni az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját.

  • 2020.03.31

Önkénteseket keresnek Miskolcon a "MAMI" programhoz

Miskolcon rengeteg idős ember él. Őket a a MESZEGYI gondozószolgálata és a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai segítik.