A borsodi fideszesek zsebébe csak úgy dől a lé

A borsodi fideszesek zsebébe csak úgy dől a lé

A Fidesz pofátlanságának nincs határa. A vámpírkormány tavaly sikeresen megszavazott saját magának egy busás fizetésemelést, hogy a haveri társaságot nyugodtan továbbgazdagíthassa. 

A törvény által márciustól emelkednek a parlamenti képviselők alapbérei, hogy senkinek ne legyen egy szava sem, amikor Orbán korrupt parancsait teljesíteni kell.

Pénzzel könnyen be lehet fogni az ember száját, nem igaz?

A fideszes csicska képviselők e hónaptól kezdve 989 700 forintos alapbér helyett laza 1 103 400 forintot vihetnek majd haza. 

A Fidesz-rezsim megmutatta, hogy kell magunkat szembe közpni. Orbán olcsóbb államháztartása helyett rohadtul drága és urizáló lett a magyar kormány. 

A miskolci fideszes bérenc, Csöbör Katalin a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1. sz. országgyűlési egyéni választókerület országgyűlési képviselője jól megszedheti magát a pótlékokkal együtt, amik hozzásegítik őt ahhoz, hogy az alapbére 1,2-szeresére rúgó 1 millió 324 080 forint legyen a havi keresete. 
Alakszai Zoltán, miskolci fideszes frakcióvezető pedig az alap dupláját fogja ezentúl kapni, 1 millió 980 ezer után 2 millió 207 ezer forintot. Esetében az 1 millió 467 ezres nettó 151 ezres emelést jelent. Tényleg megérdemli ezt az idősekkel kampányoló fideszes csicska?

Mindeközben az átlag magyar? Ja, az ha megbetegszik, vigyen magának szappant meg vécépapírt a lerohadt kórházba meg az iskolákba. A hálapénzről meg inkább ne is beszéljünk.

Okosan ki van ez találva lássuk be. Míg a megyében a bruttó átlagkereset mindössze 288.834.- forint, addig a fideszes csatlósok heverésznek a milliókon.

Európában a 10. legjobban fizetett képviselők a drágalátos magyar honatyák.

Azt azért fontos megemlíteni, hogy az átlagkereset nem mutatja a valódi átlag, mert az a medián mutatná, viszont azt nem hozza nyilvánosságra a KSH. Érthető okoból, ugyebár... Az átlag ember amúgysem keres annyit, mint az átlagkereset, hiszen azt csak a bűnözők szuperjövedelmei viszik fel.

Azok az alulfizetett tanárok, orvosok, ovónők és tűzoltók pedig örüljenek, hogy egyáltalán munkát kapnak, a normális fizetést nyugodtan felejtsék el. És mi lesz, ha majd a hivatás iránti szevedélyük nem tartja tovább őket életben? Na, akkor lesz nagy sz*rban az ország.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Miskolcon a gyermekek a legfontosabbak, mert övék a jövő

Nem véletlen, hogy Komplex játszótérfelújítási és játszótér létesítési programot szervezek Miskolc 12.választókerületében,Bodótető-Bábonyibércen,és a Győri kapuban.

  • 2020.08.06

A miskolci városvezetés célja, hogy valódi közösségi közlekedés alakuljon ki

Hiszen ez eddig abszolút nem így volt. A fideszes városvezetés összefogásra nem, gyűlöletre annál inkább buzdította a helyieket.

  • 2020.08.05

Több, mint 250 millióból készült el az út Miskolcon

A Gyár utca és Mendikás dűlő közötti majdnem egy kilométeres szakasz új aszfaltréteget kapott.