Nem várhatunk egy balesetig, hogy belássuk: kerékpárút kell!

Nem várhatunk egy balesetig, hogy belássuk: kerékpárút kell!

Mivel nincsen bicikliút, életveszélyes a kerékpáros közlekedés Lillafüred felé. Veres Pál polgármesterként haladéktalanul megkezdi a kerékpárút kiépítését Miskolc fő látványosságai között. 

Veres Pál, az ellenzék közös miskolci polgármesterjelöltje Facebook-oldalán közzétett videójában hívja fel a figyelmet: hétvégenként többszáz kerékpáros teker ki a Bükkbe, Diósgyőr és Lillafüred között még sincs bicikliút. Mindez annak ellenére, hogy Lillafüred Miskolc egyik fő látványossága. 

Veres Pál: Nem várhatunk egy baleset bekövetkeztéig!

Veres Pál szerint nem várhatja meg a város azt, hogy egy baleset hívja fel a figyelmet arra, milyen nagy szükség lenne egy kerékpárútra.

Veres Pál polgármesterként azonnal megkezdi a kerékpárút építtetését.

Éppen ezért az ellenzék közös polgármesterjelöltje garanciát vállal arra, hogy a fideszes bábok leváltása után megkezdi a Diósgyőr-Lillafüred kerékpárút kiépítését. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.23

Koronavírus: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is magasak a számok

Másfajta védekezési stratégiát vetnek be, ugyanis az országos tisztifőorvos szerint a járvány második hullámának a természete eltér az elsőtől.

  • 2020.09.18

Koronavírus: megfigyelés alatt tartanak egy óvodai csoportot Miskolcon

Október 1-től a miskolci óvodákban is az a járványügyi ellenőrzés lép életbe, mint országszerte minden tanintézményben: lázmérés a beléptetésnél.

  • 2020.09.16

Koronavírus: Miskolc városában is emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyaga

Növekvő tendenciát mutattak ki az új koronavírus örökítőanyagának mennyiségében több hazai településen is.