Itt ne költs, ha nem akarod a NER-tolvajok zsebét tömni!

Itt ne költs, ha nem akarod a NER-tolvajok zsebét tömni!

Szánalmas, de 2020-ra már a vendéglátás és az idegenforgalom területén is rengeteg olyan vállalkozás van, amelyek a hazai NER-banda kezében ékeskednek. 

Azonban tengernyien vannak, akik nyomós indokkal nem szeretnék a NERes csicskák vagyonát még tovább bővíteni.

Azok a becsületes polgárok, akik nem járulnak hozzá a pofátlan mutyizásokhoz, és ellenzik, ami az országunkban folyik. Ja, meg rohadt hányingerük támad a NER-sztárparádéktől.

Mit is jelent ez pontosan?

Azt, hogy nincs többé kedvük olyan étteremben kajálni és olyan szállókban megszállni, ahol a NER-bábok kezébe kerül a pénzük. Azon emberek kezébe, akik kiváló hátszéllel és remek politikai kapcsolatokkal néhány év alatt jelentős vagyont halmoztak fel célzott közbeszerzések, vissza nem térítendő támogatások és kedvezményes hitelek segtségével.

Gyakorlatilag, lopásokkal.

A legrosszabb az egészben az, hogy hotelek és vendéglátóhelyek százai kerültek illetéktelen kezekbe. 

Sajnálatos módon, túl sok minden van a politikaközeli szereplők érdekeltségében szerte az országban.

nerhotel.hu oldalán úgy fogalmaztak,

A rendszerszerű klientúraépítés felett az állampolgári kontroll lehetőségei beszűkültek, vásárlóként azonban továbbra is lehetőségünk van a pénztárcánkkal szavazni a vállalkozók mellett és a politikai hátszéllel segített vállalkozói réteg további térhódítása ellen.

Nekik köszönhetően azonban most fény derül az igazságra.

A NER hotel ugyanis egy olyan webes alkalmazás, ahol átláthatóbbá válik a magyar szállás- és a vendéglátóhelyek tulajdonosi és üzemeltetői háttere. Azaz, pontosan tudni fogod kinél cseng a kassza, amikor kifizeted a vacsorád vagy a nyaralást. 
A NER HOTEL olyan vendéglátó-, idegenforgalmi- és szálláshelyeket jelenít meg, amelyek politikailag exponált személyekhez (angolul politically exposed persons, PEP) köthetőek, az általuk termelt haszon ilyen szereplőknél jelenik meg. Előfordulhat, hogy egy ingatlannak más a tulajdonosa, mint az ott üzemelő helynek, ilyenkor az utóbbit vesszük alapul, mivel a fogyasztásból eredő haszon közvetlenül az üzemeltetőnél csapódik le.

Amondók vagyunk, jobb, ha tudjuk, hova csurran-cseppen a mi pénzünkből. Plusz, baromira jogunk van ahhoz, hogy ezen változtassunk.

Szóval, ha nem akarsz azok közé tartozni, akik a NER-lovagok tárcájának súlyát növelik, ezeket a miskolci helyeket kerüld el messziről.

  • Lignum Hotel - Székely Domonkos / Miskolc, Csabai út 4-6.
  • McDonald's - Scheer Sándor / Miskolc, Soltész Nagy K. utca 152., 3529
  • McDonald's - Scheer Sándor / Miskolc, Búza tér 1., 3526
  • McDonald's - Scheer Sándor / Miskolc, Szentpáli utca 2-6., 3526

Tegyünk együtt a NERtelenítésért.

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Újra vannak fertőzöttek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

Miskolc polgármestere is felhívta a figyelmet, hogy bár a vészhelyzet megszűnt, a megyében is ismét vannak koronavírus ferőzöttek.

  • 2020.07.08

Csöbör Katalin és Hubay György nem vitte túlzásba a munkát az elmúlt két évben

De miért is tették volna, nem igaz? A busás fizetés így a bankszámlájukra csorog, az meg, hogy mennyit foglalkoznak a várossal és a lakosokkal nem számít. Az igazat megvallva, semennyit. 

  • 2020.07.06

Alakszai Zoltán, Miskolc legnagyobb fideszes csicskája kétszázezer forintnyi közpénz vacsorázott el

Miskolc városának korábbi fideszes jegyzője közpénzből fizetett egy laza kétszázezres éttermi számlát.