Hubay György és Csöbör Katalin milliókat visznek haza a semmiért

Hubay György és Csöbör Katalin milliókat visznek haza a semmiért

Miközben emberek tömegei veszítik el a munkájukat és a jövedelmüket, a miskolci Fidesz-csicskák úgy is megkeresik a csekély havi 1,1 milliós alapbért, hogy a Parlamentbe csak bámészkodni járnak, nem dolgozni.

Ráadásul ez csak az alapbér, amire még jönnek a pótlékok. Dehát tudjuk, a fideszes-csicskák jól megszedhetik magukat Magyarországon.

A legújabb becslések szerint akár 300-400 ezer ember is bevétel nélkül maradhatott az utóbbi hónapokban, a koronavírus-járvány következtében. Az egyik legfontosabb teendő most az lenne, hogy az ő életükről gondoskodjon a kormány. Azonban a Fidesz egyértelművé tette, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék.

Az Orbán-kormány nem segít a rászorulókon!

Ez már csak azért is roppant felháborító hozzáállás, mert bizony vannak olyan orbánmániás képviselők, akik ritkán látogatják a munkahelyüket és alig-alig szólalnak fel a lakosok és városok nevében. A listán helyet kapott Hubay György és Csöbör Katalin is. Előbbi két év alatt mindössze ötször volt hajlandó felszólalni. De a milliós fizetésüket vígan, lelkiismeretfurdalás nélkül zsebrevágják. 

...és mégcsak dolgozni sem hajlandóak érte. Undorító!

Az átlag magyar pedig a koronavírus miatt munka és fizetés nélkül, de mindenki fogja be a száját. A fideszes-csápoknak mindent, a magyar polgároknak semmit. Ez a kormánypárt mentalitása. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.30

Újabb szobrok, amelyek 137 évnyi Borsodi átlagkeresettel egyenlőek

Rosszul gondolta az, aki azt hitte, az Orbán-kormányt tönkretette anyagilag a válsághelyzet. Dehogyis! Még egy újabb adag szoborcsomagra is futja. 

  • 2020.07.29

Lehet, hogy Ön is Mészáros szalmonellás tojásaiból vásárolt

Nagyon sok szalmonellás tojást kell visszahívnia az áruháznak. 

  • 2020.07.28

Végre irtják a szúnyogokat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 180 napra engedélyezte a légi kémiai szúnyogirtást egy esetleges szúnyogok okozta betegséghullám megjelenését figyelembe véve.