Csöbör Katalin és Hubay György nem vitte túlzásba a munkát az elmúlt két évben

Csöbör Katalin és Hubay György nem vitte túlzásba a munkát az elmúlt két évben

De miért is tették volna, nem igaz? A busás fizetés így a bankszámlájukra csorog, az meg, hogy mennyit foglalkoznak a várossal és a lakosokkal nem számít. Az igazat megvallva, semennyit. 

A válsághelyzet ideje alatt emberek tömegei veszítették el munkájukat, és rengeteg lakosnak került veszélybe a megélhetése.

A pofátlan vámpírkormánynak pedig ez idő alatt is az volt a legfontosabb, hogy a haveri társaságot továbbgazdagítsa. Ugyanis annak ellenére sem maradt el az idei fizetésemelés az Országgyűlésben, hogy az országunk gazdasága szinte összeroppant. 

A legelszomorítóbb, vagy inkább legfelháborítóbb pedig az, hogy a fideszes csicskák még csak nem is dolgoznak meg az 1,1 milliós alapbérükért.

Igen, alapbér, amire még jönnek a pótlékok. Konklúzió: Magyarországon az Orbán-nyallerek igazán szép summát tesznek zsebre havonta.

Tudniillik, a magyar képviselői alapbért a nemzetgazdasági havi átlagos bruttó bér háromszorosában határozták meg. Miután a KSH februárban közölte az adatokat, az Országgyűlés megszorozta azt, így itthon a fidesz-báb képviselők április hónaptól kezdve 989 700 forintos alapbér helyett laza 1 103 400 forintot visznek haza.

És mi a helyzet a miskolci csápokkal?

A miskolci fideszes bérencek, Csöbör Katalin és Hubay György, a térség országgyűlési képviselői jól megszedhetik magukat a pótlékokkal együtt, amik hozzásegítik őket ahhoz, hogy az alapbérük 1,2-szeresére rúgó 1 millió 324 080 forint legyen a havi keresetük. Két tagság vagy a törvényalkotási bizottsági tagság esetében ez másfél millió forinti havi bruttót fog jelenteni. Erre meg még jön a szerény miniszteri fizetés.

Mindezt miért? Konkrétan a semmiért. Magyarországon túl sok olyan fideszes sz*rházi van, akik ritkán látogatják az úgynevezett munkahelyüket és alig-alig szólalnak fel a lakosok és települések nevében. A miskolci csápoknak sem sikerült olyan jól teljesíteni az elmúlt két évben.

Csöbör Katalin 2018 óta egyetlen önálló indítványt nyújtott be, és ötször volt képes felszólalni. Hubay György 11 indítványt és 23 felszólalást tudhat magáénak. Inkább nem számoljuk ki, hogy a felszólalásaik percenként hány millióba kerültek a miskolciaknak, mert már a gondolatától is rosszul vagyunk. 

A két Orbánista most pedig mehet a jól megérdemelt nyáriszünetére, a "munkát" ugyanis csak szeptemberben folytatják.

Ha lehet kérni, gondoljanak a munkanélküliekre és a napi 12 órát robotoló polgárokra, amikor lógatják a lábukat a klímás helyiségben, milliókkal a zsebükben. Köszönjük!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.30

Újabb szobrok, amelyek 137 évnyi Borsodi átlagkeresettel egyenlőek

Rosszul gondolta az, aki azt hitte, az Orbán-kormányt tönkretette anyagilag a válsághelyzet. Dehogyis! Még egy újabb adag szoborcsomagra is futja. 

  • 2020.07.29

Lehet, hogy Ön is Mészáros szalmonellás tojásaiból vásárolt

Nagyon sok szalmonellás tojást kell visszahívnia az áruháznak. 

  • 2020.07.28

Végre irtják a szúnyogokat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 180 napra engedélyezte a légi kémiai szúnyogirtást egy esetleges szúnyogok okozta betegséghullám megjelenését figyelembe véve.